Worx Landroid | Top 5 Worx Robotplæneklipper

📑 Forbrugerguide til køb af Worx Landroid

📌 Find nemt den bedste Worx Landroid i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Worx Landroid.

Produkter i denne guide:

Dette er en guide over de top 5 bedste Worx Landroids.

Worx Landroids er robot plæneklippere, som med nemhed klipper græsset i din have for dig. Worx har formået at skabe nogle højkvalitets robot plæneklipper, som er kendt for deres effektivitet, fleksibilitet og hurtighed. Worx har lavet rigtigt mange forskelige varianter af disse robot plæneklippere, og vi har derfor lavet denne guide for at gøre det nemmere for dig at finde den Worx Robotplæneklipper, som passer til lige præcis dig og dine behov.

Vi har rangeret disse robot plæneklippere udfra deres ydeevne sat overfor deres pris.

1. Worx Landroid M500

Worx_Landroid_M500
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

4.799,00 Kr.

Denne Worx Landroid M500 er god, fordi at den med ny teknologi kan planlægge og navigere hurtigt og langt mere effektivt end mange andre robotplæneklippere. Den er udstyret med Cut to Edge teknologi hvilken gør den i stand til at klippe en flot græsplæne til perfektion. Cut to Edge sørger for at man ikke mangler noget græs når ens Worx Robtotplæneklipper er færdig med at klippe ens plæne.

Denne plæneklipper egner sig bedst til haver med en størrelse op til de 500 m2. Vi har givet denne robotplæneklipper en høj placering i vores guide, da vi hurtigt oplevede at den var ekstremt nem at sætte op. Man gør det bare lige hurtigt ved at tilslutte sig sin Worx Robotplæneklipper med Wi-fi. En Worx Landroid er altid et godt produkt, men vi fandt denne Worx Robotplæneklipper ekstremt brugervenlig. Det tog ikke særlig lang tid før vi havde sat den op så den slog græsset lige når det passede os. En Worx Robotplæneklipper kan altid oplades af ethvert Worx produkt, da de har den samme 20V batteripakke. Det er altså altid super nemt at oplade en Worx Landroid.

Motoren i denne Worx Robotplæneklipper er uden børster og sensorer, hvilket giver den mest flydende klipning af en plæne. Det er den eksakt samme teknologi som man finder i elbiler, hvilket også er grunden til at denne Worx Landroid er den bedste i vores optik. Udover har denne Worx Robotplæneklipper en sikkerheds pin-kode, hvilket gør at det kun er dig som kan bruge den. Plæneklipperen vejer 9 kg og kan køre i en time, før at den skal oplades igen. Denne Worx Robotplæneklipper er tre-bladet, for at få den optimale effekt.

Vi har valgt at rangere denne Worx Robot plæneklipper højst, da den til prisen leverer som den skal og lidt mere til.

2. Worx Robotplæneklipper Landroid L800

Worx_Landroid_L800
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

8.699,00 Kr.

Denne Worx Landroid L800 er en 2021-model og er udstyret med den nyeste teknologi. Man kan nu koble den på bluetooth og Wi-fi og derved connecte til den over sin smartphone. Den er ekseptionel nem at gøre rent da denne nye Worx Robotplæneklipper er ekstra vandtæt, og den skal derfor blot vandes med en haveslange for at blive ren. Samtidig er Worx Landroid L800, som sine tideligere modeller også udstyret med Cut to Edge, hvilket sikrer en pæn og ligeligt klippet græsplæne.

Worx Landroid L800 er i stand til at dække plæner på optil 800m2. Du er selvfølgelig selv i stand til at bestemme på hvilke tidspunkter robotten kører, og efter den har slået din plæne vil den af sig selv vende tilbage til dens opladningsstation. Som førnævnt kan man igennem bluetooth styre denne robot plæneklipper. Men overordnet set behøves der ingen styring, man skal blot indstille hvilke plæner den skal køre på inde i “Worx Landroid” appen, og så gør den selv resten. Derudover er denne robot plæneklipper udstyret med et 3-bladet knivblad, som kører frem og tilbage, hvilket forkorter udskiftningstiden med op til det halve. Knivsbladene på Worx Robotplæneklipper L800 holder altså i længere tid.

Trods faktummet at Worx Landroid L800 er meget vandtæt, så har den ikke så godt af at arbejde i regn. Begynder det derfor at regne imens den kører vil robot plæneklipperen af sig selv køre tilbage til dens opladningsstation. Denne robotplæneklipper er også udstyret med et tyveri system, hvori robotten har en pin-kode, som gør at kun du kan bruge den. Worx Landroid L800 vejer 9kg og kan køre i 60 minutter indtil den skal oplades.

Vi har valgt at sætte denne robot plæneklipper højt i vores vurdering, da dens sprit nye teknologi og effektivitet gør den alle pengene værd.

3. Worx Landroid L1500

Worx_Landroid_L1500
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

8.199,00 Kr. TILBUD

Worx Landroid L1500 er til dig med en stor græsplæne, som ønsker den godt vedligeholdt. Det var den første Worx Robotplæneklipper som kunne bearbejde plæner på optil 1500m2. Da den her robot plæneklipper skal kunne dække et langt større område end de fleste andre robotplæneklippere, er den udstyret med et rigtigt godt navigations og planlægnings system, som gør den både hurtigere og mere effektiv end mange andre robotplæneklippere. Samtidig gør den som mange af de andre Worx Landroids også brug af Cut to Edge teknologien, hvilket gør den i stand til at klippe hele grasplænen helt lige.

Worx Landroid L1500 kan også igennem Wi-fi kobles op på din smartphone og du kan via “Worx Landroid” appen nemt bestemme, hvilke programmerer den skal køre på din plæne. Du kan til og med endda selv styre den på dit LCD dissplay, hvis du skulle have lyst. Denne robot plæneklipper har hverken børster eller sensorer i dens motor. Dette betyder at den kører på samme teknologi som elbiler gør. Worx Landroid L1500 vejer 10,5kg og kan køre 60 minutter på dens fulde opladning. Samtidig har den også indbygget regnsensorer, så den vil automatisk vende tilbage til sin opladningsstation i tilfælde af betydelig regn.

Worx Landroid L1500 er på vores guide sat som nummer 3 af 5 fortrinlige Worx Landroids, da den med effektivitet og sikkerhed kan dække et areal som få andre robotplæneklippere ville kunne. Dette gør den helt klart pengene værd.

4. Worx Robotplæneklipper Landroid S300

Worx_Landroid_S300
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

4.299,00 Kr.

Worx Landroid S300 er til dig, der har en lidt mindre grasplæne, som ønsker at vedligeholde den på en nem måde. Denne robot plæneklipper er udstyret med teknologi, der gør den både effektiv, fleksibel og hurtig. Worx Landroid S300 kan dække et plæne areal på optil 300m2. Den er god, fordi den har en rigtigt god automatisk planlægning der sikrer, at din plæne bliver klippet godt. Den er indbygget med mulighed for at styres over WIFI igennem din smartphone, hvilket gør det nemmere at styre hvornår og hvordan du ønsker din plæne klippet. Denne robot plæneklippers batteri kører på en 20V batteripakke, hvilket gør at Worx Landroid S300 kan blive opladt af stort set alle andre Worx produkter, forudsat de har samme batteripakke. Samtidig kører denne Worx Robotplæneklipper også på samme teknologi som findes elbiler, hvilket giver dig en bedre oplevelse med produktet

Denne robot plæneklipper er tyveri sikret på den måde, at man skal bruge en pinkode som kun du kender til at starte den. Den vejer 8kg, og kan kører på i optil 60 min inden opladning

Grunden til at Worx Landroid S300 er placeret nummer 4 er, at den ikke har samme tekniske ydeevne som de andre. Dog er den billigst hvilket i vores optik gør den pengene værd.

5. Worx Landroid L2000

Worx_Landroid_L2000
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

10.499,00 Kr.

Worx Landroid L2000 er til dig der har behov for at vedligeholde en meget, meget stor græsplæne. Denne robot plæneklipper dækker nemlig et areal på hele 2000m2. Worx Landroid L2000 er meget effektiv og hurtig da den er udstyret med nogle fremragende navigations og planlægnings systemer. Den har “Cut to Edge” hvilket sikre at hele plænen blive klippet grundigt og godt. Den har også tyverisikring, da den kun kan aktiveres igennem en pin-kode som kun du kender til. Den kører som mange af de andre Worx robotplæneklipper også på samme teknologi som ses i elbiler, hvilket gør at den giver en bedre forbruger oplevelse. Samtidig er du også istand til at kontrollere hele robotten igennem en app på din smartphone, hvilket er meget lige til.

Denne plæneklipper har også indbygget regnsensorer, hvilket gør at den per automatik selv søger tilbage til sin opladerstation i tilfælde af regn. Den benytter også samme 20V batteripakke, som mange andre Worx produkter og du kan derfor benytte samme batteri til Worx Landroid L2000 som til dine andre Worx produkter. Robot plæneklipperen vejer 10,5kg og har en køretid på 60min indtil opladning.

Grunden til at Worx Landroid L2000 rangeres, som nummer 5 er udelukkede, at vi ikke oplever mange, der har behov for at klippe så stor en plæne. Hvis du dog har behov for at få klippet en plæne på omkring de 2000m2, anbefaler vi denne model varmt. Den har ny teknologi og navigation som få andre robot plæneklippere, og er derfor et godt match til enhver, der har brug for at få klippet den størelse plæne.


Worx Landroid er utvivlsomt en af de bedste produktserier på markedet

Der er flere grunde til, at Worx Landroid er en af de bedste robotplæneklippere, man kan købe. Worx benytter sig af en særlig AIA-teknologi, som gør robottens navigationssystem eminent. Grundet denne AIA-teknologi er en Worx Landroid i stand til at klippe, og navigere selv de helt smalle passager. Udover dette sikre dens særlige Cut to Edge teknologi også at ingen steder vil undlade at blive klippet, også selvom din plæne kan være lidt ujævn og skæv i linjerne. Med Worx Landroid undgår du også, at din plæne bliver overklippet. Det sker nemlig tit, at robotplæneklippere med dårligt navigationssystem har tendens til at gentage unødvendige klipninger nogle steder på græsplænen. Dette skader græsplænen, og man risikerer at dræbe græsset på de områder, hvor der bliver klippet unødvendigt. Med en Worx Landroid kan man altså forvente en navigation i top, der sørger for at din græsplæne er pænt og lige klippet alle steder. Worx Robotplæneklippere har udover at have en top navigation som sagt også andre ting, der gør den til en fremragende maskine. Der snakkes her om noget der kaldes NOESIS (kognitiv autonom programmering). NOESIS gør en Worx Landroid i stand til at indsamle viden om din græsplæne, så den selv kan klippe den bedst muligt. NOESIS indsamler viden om alt, hvad der er vigtigt for at få en flot og pæn græsplæne. Den samler af sig selv viden om temperaturen, belysningen og fugtigheden i græsset. Du skal i programmeringen blot indstille, hvilken jordtype og græstype der er i din have, også vil Worx Landroid derefter virke autonom. Den vil altså udefra dens viden selv kunne vurdere, hvornår din plæne skal klippes for at få den optimale skønhed. Worx Landroid appen ved hvilken årstid det er, og hvilken breddegrad den befinder sig på, så hvis du ikke ønsker den skal køre efter mørkets frembrud, skal du blot tænde funktionen ”red pindsvinene”.

Hvilken Worx Robotplæneklipper skal du vælge?

Der er tendens indenfor robotplæneklipper markedet til kun at give sine største og dyreste modeller den bedste teknologi. Worx har dog modsat nogle af deres konkurrenter valgt at give stort set samme unikke teknologi til både de store og mindre modeller. Dette stammer udefra Worx princip om, at alle græsplæner, store som små, fortjener samme mulighed for at blive vedligeholdt. Med dette princip i tankerne har de bygget nogle robotplæneklipper, som konkurrerer med de bedste på markedet. Nu hvor vi kan konkludere, at alle Worx Landroid bygger på de samme teknologier, er valget om hvilken plæneklipper, der passer dig bedst derfor blevet et spørgsmål om størrelsen på din have. Den mindste Worx Robotplæneklipper model er velegnet til haver på 300m2 eller under. Det er ikke altid folk, som har helt små haver ser ideen med at bruge penge på at købe en plæneklipper. Men det bør dog altid anbefales at købe en Worx Landroid, hvis du ønsker en flot have. Som kort forklaret i afsnittet ovenfor får man med en Worx Landroid ikke bare klippet sit græs, men man får en pænere, sundere og grønnere græsplæne. Rykker vi videre til næste model ser vi en Worx Robotplæneklipper, som er eminent til haver på 500m2 eller under. Denne Worx plæneklipper er den mest solgte robotplæneklipper i 2020, og er derfor modellen til dig, vis have er 500m2 eller under. Rykker vi videre til næste model har vi den, som kan dække haver på optil 800m2. Denne Worx Landroid er ideel til mellemstore haver, og gør som de andre Worx robotplæneklippere arbejdet hurtigt og godt. Den næste model i fokus er den, som kan håndtere de helt store græsplæner. Den kan nemlig uden problemer dække en have på optil 2000m2. Denne model er til dig, som har en meget meget stor have, og ønsker den godt vedligeholdt. 

Tilbehør til din Worx robotplæneklipper

En Worx Landroid er i sin enkelthed allerede et fortrinligt produkt. Som forklaret og konkluderet i de øvre afsnit kan en Worx Landroid alt, hvad man kan forvente af en robotplæneklipper og mere til, Worx og Gardena har klart de bedste produkter på markedet. Ønsker du dog yderligere at opgradere et allerede glimrende produkt, er der med Worx selvfølgelig også mulighed for det. I alt er der 4 slags tilbehør, som kan tilkøbes. Den første er ACS(Anti Collision System). Dette system fungerer som en slags øjne på din Worx Landroid. Stor set ingen robotplæneklippere på markedet er i stand til at se på den måde, som din Worx Landroid kan med ACS. Pointen er at ACS benytter sig af nogle ultralydssensorer, der opfanger forhindringer inden Worx Landroid kører ind i dem. Vha. ACS styre Worx robotplæneklipperen altså udenom forhindringer i stedet for at køre ind i dem. Monteringen af ACS er relativ simpel, man skal blot skrue anordningen fast på toppen af robotplæneklipperen, også gør Worx Landroid selv resten. Nummer 2 tilbehør kaldes for Off limits virtual fence. Denne anordning tillader dig at skabe såkaldte ”no-go-zoner”, hvilket betyder at du får mulighed for at skabe steder på græsplænen, hvor Worx Landroid ikke må køre. Det kunne eksempelvis være, hvis du ønskede at din Worx Robotplæneklipper ikke skulle klippe græsset under din trampolin. Off limits virtual fence er en lille anordning, som man nemt montere under robotplæneklipperen. Det tredje tilbehør kaldes for Radiolink. Radiolink gør, at din Worx Landroid kan have en ekstra sikker forbindelse til din WIFI, som holder på optil en halv kilometers afstand. Denne anordning skal blot sættes til din WIFI-boks. Den sidste anordning kaldes for Find my Landroid. Find my Landroid er god i tilfælde af, at din robotplæneklipper skulle blive stjålet. Hvis din Worx Landroid forlader sin geo-fence zone, vil du blive alarmeret på din mobil, og du ville kunne følge din robotplæneklipper over kortet på din mobil. Denne anordning vil blive monteret med en anti-manipulations skrue, så den ikke kan løsrives. Derudover fungere Find my Landroid, også selvom man fjerner hovedbatteriet.