Texas Plæneklipper | Top 5 Plæneklipper fra Texas A/S

📑 Forbrugerguide til køb af Texas Plæneklipper

📌 Find nemt den bedste Texas Plæneklipper i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Texas Plæneklipper.

Produkter i denne guide:

Dette er en guide over vores bud på de top 5 bedste Texas Plæneklippere.

En Texas Plæneklipper er til dig, med en have i alle størrelser. Med en Texas Plæneklipper kan du nemt vedligeholde din plæne, når der skal dækkes et fint areal. Texas Plæneklippereren er det traditionelle valg af græsslåmaskiner, som enten kører på benzin eller el. Vi har derfor lavet denne guide for at gøre det nemmest lige præcis at finde den Texas Plæneklipper, der passer bedst til dig.

1. Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W

Texas_Plæneklipper_Razor_4680TR:W
ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

2.799,00 Kr.

Modellen Razor 4680TR/W er vores første anbefaling i denne Texas Plæneklipper Guide. Texas har formået, fuldt ud at opfylde vores forvetninger til den moderne version af en traditionel plæneklipper i denne model. Det er helt klart en model vi rangerer højt både på pris, design, funktionalitet og brugervenlighed.

Razor 4680TR/W passer lige ind i billedet i din have, uanset om plænen er stor eller ej, også selvom græsset godt kan være langhåret til tider. Derfor opfylder denne model alle kravene til den benzindrevene plæneklipper.
Modellen er endvidere selvkørende, hvilket vil sige, at den selv bevæger sig fremad, mens man skubber på håndtaget. Klippebredden på denne Texas Plæneklipper er 46 cm, hvilket i vores optik giver den perfekte klippebredde for en Texas Plæneklipper. Klippehøjden går fra 28 – 75 mm, derfor er den ideel til dig, der har middelhøjt græs, og har en stor 65-liters græsopsamler.

Det er vurderet i vores guide, at håndtaget er udformet således, at man har et godt og fast greb rundt om det. Dette er også vigtigt, da den benzindrevne plæneklipper kendetegnes, som en lidt tungere kategori af plæneklippere. Med en pris der helt klart ikke vælter alt for store budgetter, får du rigtig meget for pengene. Denne Texas Plæneklipper er dejlig brugervenlig, da man bare har en el-start knap. Derfor slipper for den klassiske snor man skal trække i, og andre ledninger der ligger i haven.

2. Texas Premium 4675W 3-Hjulet

Texas_Plæneklipper_Premium_4675W
ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

2.199,00 Kr.

Den næste Texas Plæneklipper er modellen Premium 4675W. Denne græsslåmaskine tilhører også den benzindrevne klasse. Plæneklipperen anvender mulching, hvor plænen gødes med det afklippede græs. Med en klippehøjde fra 28 – 75 mm, som også gør den ideel til dig, der har middelhøjt græs.

Premium 4675W er en del af PREMIUM serien fra Texas, hvilket betyder den er udviklet til den bestemte brugers behov. Premium modellerne er udstyret med lidt ekstra af det hele: Specifikationerne er høje, smarte features og hvor komforten ikke er knap. En af de store features ved denne model er, at den har 3 hjul, som gør at du kan vende plæneklipperen på stedet. Dette er helt klart modellen til dig der ikke vil begrænses på at manøvre rundt om træer, blomsterbede o.l.

Trods modellens traditionelle Rekyl start, har den en Integreret græskam foran skjoldet, der trækker baner i græsset imens du klipper, og en 4-1 funktion: Opsamling, bagudkast, bioklip og sideudkast. Derfor rangerer den helt klart højt på innovationen.

Denne model er vægtet højt i vores guide, fordi man får en plæneklipper, der er specialdesignet til at klippe, selv de mest ujævne haver, til de mest glatte, til en meget retfærdig pris.

3. Texas Plæneklipper – Razor 5190TR/W (Honda)

Texas_Plæneklipper_Razor_5190TR:W
ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

3.999,00 Kr.

Modellen Razor 5190TR/W (Honda) er til dig der leder efter Plæneklipper i den lidt højere prisklasse. Kvaliteten er helt klart i top i denne model.

Denne plæneklipper er som sagt en af de lidt dyrere af slagsen i vores plæneklipper guide, men det er der god grund til. Den er nemlig udstyret med den nyeste Honda GCV170 motor på 166 cc, som er en af de allerbedste motorer til plæneklippere, hvad angår performance, driftsikkerhed og startevne. Denne samme Honda motor bruges på professionelle og langt dyrere plæneklippere. Opsamlingskapaciteten i denne model ligger på 65 liter. Klippebredden er høj og ligger på 51 centimeter. Desuden er den nemt at rengøre, da der følger vaskestuds i skjoldet med for let rengøring med vand

Denne plæneklippermodel er velegnet perfekt til dig, der stiller høje krav til din plæneklipper og ønsker en maskine fyldt med brugervenlige funktioner. Modellen er udstyret med 4-i-1 funktion: Bioklip, bag-udkast, otpsamling og sideudkast, disse funktioner giver en bæredygtig græspleje og et smukt græstæppe, der næsten passer sig selv.

4. Texas Razor 3300Li (18V)

Texas_Plæneklipper_Razor_3300Li
ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

1.699,00 Kr.

Modellen Razor 3300Li er en oplagt plæneklipper til dig med den mindre græsplæne, og et godt valg hvis du skal slippe for ledninger flydende rundt i haven. Denne Model kører nemlig på el og er batteridreven. Dette er helt klart go-to valget i vores guide, hvis du skal have den mest omkostningseffektive plæneklipper for dine penge indenfor
el- kategorien.

Denne model er smart fordi den nemlig kun kræver, at blive opladt inden brug. Den kræver hverken olie og oser heller ikke. Man nemt mærke, hvor stille denne model er frem for den klassiske benzindrevne plæneklipper. Dog betyder el også at den ikke kan holde sig i gang lige så lang tid som den benzindrevne moter. Maskinen kan klippe op til 250 m2* pr opladning, men det er muligt at købe og tilkoble endnu et 18V batteri, så den klipper op til 500 m2*. Klippebredden på denne Texas Plæneklipper er 33 cm.

Opsamlingskapaciteten i denne model ligger på 30 liter, hvilket er mindre i forhold til de andre modeller i vores guide. Tværtimod er dette ideelt til dig, der gerne vil have en mindre græslåsmaskine, som kun vejer hele 10,6 kg og heller ikke har den største plæne og plukke.

5. Texas Plæneklipper | Smart 3700

Texas_Plæneklipper_Smart_3700
ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

999,00 Kr.

Plæneklipperen Smart 3700 rangerer højt i vores guide, da den helt klart er en af de billigeste plæneklippere ude på markedet, med en funktionalitet der stadig ikke bliver sparet på. Denne klipper er udstyret med et foldbart og komfortabelt håndtag, som gør den nem at styre med dens lave vægt.

Hvis du ikke synes om el ledninger til din maskine så er denne plæneklipper ikke for dig. Denne model er luksus versionen af en el-plæneklipper med ledning, derfor anbefaler vi helt klart i vores guide at tilkøbe en forlængerledning, som man kan finde meget billigt, til denne model. Denne model har en mellemstor klippebredde på 37 cm, som gør den ideel til græsplæner på op til 400 m2. Den er udstyret med en 45 l. opsamlerkasse, bagudkast, og så medfølger der en bioklipskærm, som kan indsættes i bagudkasterhullet, så man kan bioklippe græsset.

Med denne plæneklipper model opnår man den fordel at lydniveauet er lavt, der er minimal vedligeholdelse, en lav vægt på 13 kg og den er let at betjene. Derfor er dette et helt udmærket valg, især hvad angår prisen, og du har en mellemstor plæne.


Hvad bør man overveje når man vælger en Plæneklipper fra Texas

Når du er på markedet efter god plæneklipper, kan en Texas Plæneklipper helt bestemt tilbyde et stabilt udvalg. Generelt kan man kategorisere en Texas plæneklipper, som et klassisk valg, til den typiske danske have. Det er især et populært plæneklipper mærke, og vi vil derfor hjælpe dig i denne plæneklipper guide, med at vælge det, der passer bedst til dig. Strømproblemer er et af de mest hyppige forhindringer, man støder ind på når man har en plæneklipper. Ved at vide hvilke mærke leverer de bedste resultater, og hvor effektive de er, kan man nemmere afgøre det endelig valg. Hvis du vil have en plæneklipper, som har effektive og gode motorer, er en Texas Plæneklipper et oplagt valg. Det vurderes i vores plæneklipper guide, at Texas er et af de top mærker, som producerer benzindrevne plæneklippere. Men der er selvfølgelig forskel på pris, og den kvalitet du får når du køber en Texas Plæneklipper. Texas leverer imponerende omkostningseffektive plæneklippere på markedet, der både er billige og har de nødvendige funktioner du kræver. Dog har de billigere Texas Plæneklippere lidt flere restriktioner. De er mindre kraftfulde, og har lavere levetider, end mange af de dyrere modeller fra Texas. Derfor kan det nemt anbefales, hvis du ikke er begrænset af et bestemt budget, at købe en Texas plæneklipper, som ligger lidt højere i pris. Det kan nemlig over tid ende med at koste dig mindre i vedligeholdelse og udskiftning, samt gøre arbejdet nemmere og mere effektivt og give dig en bedre oplevelse. Hvis du er typen, der ønsker at slappe af fra havearbejdet og lade plænen klippe sig selv, kan du kigge på oversigten over de bedste robotplæneklippere her.

En anden ting at overveje får du køber en Texas Plæneklipper, størrelsen på din have har stor betydning for hvilken plæneklipper, der passer bedst til dig. En Texas Plæneklipper klarer sig meget dygtigt i større haver, når man har at gøre med deres motorer. En kraftfuld motor har nemmere ved at klippe græs, der er vokset sig for langt, bioklip fungerer hurtigere og mere effektivt og Texas er nemlig det mærke med store og kraftfulde motorer.

Texas Plæneklipper Guide – hvordan tester vi modellerne

I vores plæneklipper guide tester vi og gennemgår de nyeste Texas plæneklippere for at finde den bedste løsning til dig. Vores anbefalede Texas plæneklippere tager det hårde arbejde ud af haven, og konverterer det til en nem og behagelig aktivitet. De plæneklippere vi har bedømt, har skullet være i stand til at klippe både langt og fugtigt græs, og skal ideelt være nemme at bruge. Vi har i denne forbindelse valgt, at designe vurderingen således at vi sorterer de fremragende modeller fra de dårligere græsslåmaskiner, som kræver for meget indsats og efterlader en rodet græsplæne. En ting vi har lært ved at teste plæneklippere er, at man skal klippe store mængder græs, og desuden teste mange forskellige forhold, for at få en forståelse af, hvad en plæneklipper er værd. I en Texas Plæneklipper har vi både testet op ad bakke, og ned igen. Der bliver både testet på hårde overflader, såvel som fugtige. Hvert aspekt får en grundig vurdering, fra kraften i motoren til behageligheden i græsslåmaskinen. Vi tjekker endda efter, hvor stor en tendens plæneklipperen har, for at samle klippet græs op under skærmen, hvor det ofte sidder fast. De krav der stilles for en Texas Plæneklipper kan overordnet opdeles i kategorier. Først ser vi på ydeevnen af selve græsslåmaskinen. Efter korrekt justering af plæneklipperen ser vi, hvor godt den klipper plænen. Der bruges både græs opsamler og bioklip, hvis funktionerne er mulige, som vi også tager hensyn til i vurderingen. En Texas plæneklipper med bioklip skal helst klippe og blæse små græs udklip pænt tilbage på plænen, uden alt for meget besvær. Dernæst bliver der tjekker, hvor nemt og behageligt den valgte Texas plæneklipper manøvreres rundt i haven. En let justering af klippehøjden er også en faktor, hvis muligheden er til stede for plæneklipperen. Og med den benzindrevne Texas plæneklipper er det vigtigt, at den har en nem start. Hvis du er på markedet efter en benzindreven plæneklipper, kan det anbefales at kigge på en Stiga Plæneklipper. Selvom der er meget at bedømme på, er det i sidste ende vigtigt at tage højde for prisen på plæneklipperen.

Forskellen på en batteri- og benzindreven Plæneklipper

Når du er på udkig efter en god Texas Plæneklipper til din have, kan du måske undre dig over, hvorledes den batteridrevne eller benzindrevne model er den bedre model. Det korte svar er, at den batteridrevne model generelt er bedst til dig med en mellemstor eller lille have, hvor den benzindrevne Texas Plæneklipper er bedst til de store græsplæner. Batteridrevne modeller er typisk ikke lige så kraftig som den klassiske benzin plæneklipper, da motoren er drevet af et batteri i stedet for benzin. Dette betyder at du ikke kan klippe lige så langt med en batteridreven Texas plæneklipper, som du kan med den benzindrevne. Det kan være svært at vælge den perfekte benzindrevne plæneklipper, derfor kan du følge benzin plæneklipper guiden for yderligere hjælp. På trods af den kortere distance, oplader den batteridrevne model overraskende hurtigt. Med en fuld tank i en benzindrevet plæneklipper, kan du dække op til 2500m², hvilket selvfølgelig er ideelt til dig med en større have. En benzindrevet Texas Plæneklipper koster generelt også mere end den benzindrevne modpart, i forhold til funktionalitet og effektivitet. Dog kan en batteridreven Texas plæneklipper sandsynligvis være billigere, når man tænker på vedligeholdelsesomkostninger, og udskiftning af olie mm. Du sparer både tid og benzin bøvl, når du køber en batteridrevet model. En stor fordel ved den batteridrevne græsslåmaskine er, at den typisk larmer langt mindre, end benzin udgaven. Dette kan især være gavnligt, hvis du i forvejen bor tæt på andre, og har en have der ikke er alt for stor. En benzindrevet plæneklipper er generelt mere kraftfuld i motoren, men er dette nødvendigt? End mere kraftfuld maskine, betyder at den har nemmere ved at klippe. Især i fugt, og når græsset vokser sig for langt, har den benzindrevne plæneklipper det langt nemmere med at arbejde med, end den batteridrevne model. Derfor hvis du er typen, der godt kan glemme at klippe græsset, og i forvejen ikke trimmer det ofte, er den benzindrevne plæneklipper nok bedst til dig.