Stiga Plæneklipper | Top 5 Plæneklipper fra Stiga

📑 Forbrugerguide til køb af Stiga Plæneklipper

📌 Find nemt den bedste Stiga Plæneklipper i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Stiga Plæneklipper.

Produkter i denne guide:

Dette er en guide over vores bud på de top 5 bedste Stiga Plæneklippere.

Stiga plæneklippere er et af de mere populære og anderkendte mærker her i Europa. De er kendt for at levere klassiske plæneklippere, der både rangerer højt i funktionalitet men også design. Derfor hvis du er ny i selve have området og ikke er en ejer af plæneklipperudstyr, anbefaler vi klart at købe en stiga plæneklipper.

Denne guide er derfor konstrueret således, at du netop er helt sikker på, præcis hvilken plæneklipper passer lige til dig.

1. Stiga Combi 53 SEQ Benzindreven Plæneklipper

Stiga_Combi_53_SEQ_Plæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

4.395,00 Kr.

Modellen Combi 53 SEQ er vores første anbefaling i denne Stiga Plæneklipper Guide. Denne benzindrevne plæneklipper er perfekt til dig, som ønsker en god og robust plæneklipper, der rangerer højt på pris, funktionalitet og holdbarhed. Derfor hvis du ikke ønsker at købe den top dyreste plæneklipper på markedet, så er denne plæneklipper en af de mest priseffektive plæneklippere på markedet.

Denne Stiga plæneklipper er udstyret med alle de funktioner, som en moderne plæneklipper burde have i dag. Græsslåsmaskine har en klippebredde på 51 cm, bioklip til haven, el-start og en opsamler på 60 liter, der indikerer når den er fuld. Moteren på denne model er en pålidelig 166 cm³ STIGA-motor med en nettoeffekt på 2,60 kW ved 2900 o/min og el-start. Moteren er nemlig en af de helt store styrker på denne græsslåsmaskine, da den fungerer helt optimalt til både store og mellemstore græsplæner. Denne Stiga Plæneklipper er dejlig brugervenlig, da man bare har en el-start knap. Derfor slipper for den klassiske snor man skal trække i, og andre ledninger der ligger i haven.

Trods vægten på 33 kg, hvilket er normalt for den benzindrevne klasse, så er denne model ekstrem robust i forhold til dens prisklasse. Typisk kan de miste funktionalitet hen over årene, men dette er en model hvor man sjældent skal bekymre sig om vedligeholdelse eller alternative problemer med olie skift.

2. Stiga Multiclip 47 S Benzindrevet og Selvkørende

Stiga_Multiclip_47_S_Benzin_Plæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

2.395,00 Kr.

Den næste Stiga Plæneklipper er især populær på markedet og det er der god grund til. Denne benzindrevne plæneklipper er special, fordi den ikke er udstyret med nogen græsopsamler. Tværtimod er vægten mindre og klipningen er monteret med bioklip.

Denne selvkørende Stiga Plæneklipper er ideel til 1.500 m² græsplæner. Bioklipfunktionen i modellen er særligt skabt til dig som har behov at slippe for at samle det afklippede græs sammen. Plænen gødes og resultatet bliver grønnere. En plæneklipper med bioklip snitter afskåret græs, som falder ned mellem det tilbageværende og gøder græsset – maksimal udnyttelse med minimalt tidsforbrug.
Denne stiga plæneklipper er en særdeles kompakt maskine, og har en vægt på blot 25.0 kg, og en klippebredde på 45cm.

Denne græsslåmaskine er selvkørende, så man slipper for at skubbe den. Den er udstyret med sammenklappeligt styr, hvilket gør at den ikke fylder så meget under opbevaring i skuret. Dette er altså en lille effektiv plæneklipper, der er yderst omkostningseffektiv, da prisen er billig og kvaliteten er høj.

3. Stiga Dino 47 – Benzin plæneklipper

Stiga_Dino_47_Benzin_Plæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

1.749,00 Kr.

Modellen Dino 47 er plæneklipperen til dig med en lille til mellemstor plæne, som leder efter en billig og effektiv plæneklipper. Denne Stiga Plæneklipper er ikke særlig stor, med en vægt på kun 21 kg, hvilket er let for en benzindreven model i denne type.

Med en klippebredde på 45 cm og et klippeareal på 1400 m2* er denne græsslåmaskine universal nyttig til alle slags størrelser af plæner. Det er vigtigt at bide mærke i, at selvom denne model er billig, så er kvaliteten og funktionaliteten slet ikke blevet skåret ned på. Tværtimod er den lille vægt og en foldbar funktion på denne model en fordel når der lægges vægt på selve opbevaringen. Den er helt klart en af de benzindrevne plæneklippere der både er nemmest at kontrollere og mest effektive på markedet. Modellen er ikke udstyret med en opbevaringstank til græsset, men bruger i stedet sideudladning, der gør den egnet til at klippe langt større arealer.

Hvis du ønsker dig en simpel og klassisk Stiga Plæneklipper i din have, uden at skulle betale store mængder, som både er funktionel og nem at opbevare er denne model lige til dig.

4. Stiga SLM 544 AE (2inONE) – 48V Batteridrevet Plæneklipper inkl. 5,0 Ah batteri

Stiga_SLM_544_AE_Plæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

3.295,00 Kr.

Med Stiga SLM 544 AE får du en kraftfuld batteridrevet plæneklipper, hvor du kan klippe græsset uden den snavs, støj, vedligeholdelse og startproblemer, der følger med en benzindrevet plæneklipper. i Modellen følger der et 5,0 Ah batteri med, som er kraftigt og sikrer høj kvalitet og en oplader.

Denne Stiga Plæneklipper er særlig fordelagtig til dig med en lidt mindre plæne, da den kan klippe et 400m2 areal på en ladning. Den maksimale klippebredde på denne model er 42 cm. I denne el model slipper man for ledninger der flyder i haven, så man har maksimal frihed. Den er udstyret med foldbart håndtag, stor manøvredygtighed og kræver et minimum af kræfter at skubbe, selv på skråninger. betjeningselementer i høj kvalitet garanterer at denne plæneklipper er nem at betjene og komfortabel for enhver haveejer.

Med denne plæneklipper opnår man en meget høj kvalitet inden for de batteridrevne plæneklippere. Med et lavt lydniveau, minimal vedligeholdelse, og en lav vægt på 16 kg, er denne model vores anbefaling for en batteridrevet Stiga Plæneklippere.

5. Stiga Twinclip 50SVH – Honda Benzin plæneklipper

Stiga_Twinclip_50SVH_Benzin_Plæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

7.999,00 Kr.

Stiga Twinclip 50SVH – Honda er en plæneklipper til dig, som leder efter en græsslåmaskine i høj kvalitet, og ikke er specialt begrænset af et specefikt budget. STIGA Twinclip 50SVH er en selvkørende plæneklipper, udviklet til høj ydeevne med en robust stål og aluminiumskonstruktion.

Kvaliteten er top i denne model, derfor er den perfekt til dig som leder efter en Stiga Plæneklipper i en lidt højere prisklasse. Den har en klippebredde på 48 cm, og en 70 L opsamler, udstyret med det ergonomiske One Motion-system, som giver det eksklusive XC-system (Extra Collecting) ultimativ komfort for brugeren.
Modellen har en Mow&Stow-motor med en nettoeffekt på 2,27 kW ved 2900 rpm, det er kvaliteten af denne moter der særligt er med til at forsikre meget høj kvalitet for denne græsslåmaskine.
Plæneklipperens specielle kniv med dobbelt skær maksimerer effektivitet og giver en perfekt klipning.

Det ergonomiske håndtag kan indstilles i syv forskellige niveauer fra 25 til 77 mm og kan nemt justeres og foldes.
Så hvis du leder efter en yderst holdbar og fremragende Stiga Plæneklipper er dette modellen til dig.


Hvad bør man overveje før man køber en Plæneklipper fra Stiga?

Når det kommer til plæneklippere, er der meget at overveje før man investerer en stor sum af sine penge i noget haveudstyr. Mens der er nogen plæneklippere, der får plænen klippet uden besvær, er der andre modeller der efterlader græsplænen rodet. Derfor kan en Stiga plæneklipper tilbyde et godt udvalg af kvalitative græsslåmaskiner, som gør plænen veltrimmet med gode priser og effektive motorer. Dog er der flere faktorer, man skal overveje før man køber en Stiga plæneklipper. Naturligvis kan en plæneklipper trimme din plæne. Alle tilgængelige mærker på markedet kan dette, men en Stiga Plæneklipper har mange forskellige muligheder du kan vælge mellem, når du skal klippe din have. En Stiga Plæneklipper har effektive højdejusteringer, så du selv kan bestemme lige præcis hvor højt dit græs skal være. Med en Stiga plæneklipper trimmer du plænen lige efter din smag, og tager dig af godt og grundigt af plænen. En Stiga plæneklipper er en berygtet græsslåmaskine på det europæiske marked, og kendt på grund af de effektive plæneklippere de producerer til en god pris. Alligevel kan det stærkt anbefales, at investere en smule mere for en lidt dyrere Stiga Plæneklipper, for at få en yderst stærk og robust maskine. Det kan i mange tilfælde betale sig at betale bare en lille smule mere, for at få en plæneklipper i høj effektivitet, og Stiga er specielt ingen undtagelse. De Stiga plæneklippere der ligger lidt højere i prisklassen, har nogen af de mest kraftfulde og stabile motorer på markedet. Selvom græsslåmaskiner gør det samme arbejde, kommer der forskellige modeller, med mange forskellige funktioner. Hvis du har en større have, er en benzindrevet model nok bedst til dig. I mellemstore eller små haver, kan en batteridrevet model være en rigtig god mulighed, da den er nem i vedligeholdelse og nem at oplade. Stiga har hver især forskellige funktioner udstyret på deres modeller, så det er vigtigt at vælge fra og til i forhold til det, der er nødvendigt for dig. Hvis du er på markedet efter en benzindreven plæneklipper, kan det helt klart anbefales at udforske Texas Plæneklipper guide.

Hvilken Stiga Plæneklipper passer bedst til dig

Medmindre du er i gang med at dyrke en stenhave, skal dit grønne areal plejes og vedligeholdes, for at undgå at det overtager haven. Vores anmeldelser og bedømmelser dækker alt det, du har brug for, for at holde din plæne velklippet og pæn. Du bliver en ekspert, der hurtigt kan adskille en ordentlig plæneklipper fra en for dyr model du ikke behøver. Derfor anbefaler vi først at læse vores plæneklipper guide, for et godt overblik over græsslåmaskiner. I denne Stiga Plæneklipper guide anvender vi adskillige vurderinger fra forskellige brugere og tests, som giver en grundig bedømmelse af plæneklipperen. Alle græsslåmaskiner klipper dit græs på en eller anden måde. Dog kan man finde mange modeller, der efterlader din plæne rodet og uden præcision. Det er derfor en god ide, at vide hvilken plæneklipper der passer bedst til dig, så du nemmere kan fravælge de græsslåmaskiner man helst skal undvære. Det første valg når man vælger en Stiga Plæneklipper er, om du skal have en selvstyrende plæneklipper eller en du skubber. En selvkørende Stiga plæneklipper vil gøre dit liv meget nemmere, når du klipper din græsplæne op ad bakke eller anvender en græsopsamler. Det kan blive meget besværligt at skubbe en fuld belastet græsslåmaskine op ad dine bakker, og det vil uden tvivl få dig til at ønske en selvkørende plæneklipper. Funktionerne i din Stiga Plæneklipper er vigtige, da det kan være en fordel at vide præcis hvilke funktioner man behøver, og hvilke man ikke behøver, som er gode penge sparet. Bioklip og Græsopsamler er to funktioner, der begge kan være essentielle for din klipning. Bioklip er godt for din plæne, da den både gøder naturligt mens du klipper og efterlader en fin klippet græsplæne. Dog er bioklip ikke egnet til langt græs, derfor hvis din Stiga Plæneklipper har begge funktioner, håndterer du to problemer i en græsslåmaskine. Din størrelse på din motor er især afgørende for din Stiga Plæneklipper ydeevne. Normalt svinger størrelsen på din motor fra 140cc til 190cc. Større motorer producerer mere og kraftigere drejningsmoment og mindre tilbøjelig for at gå i stå i højt græs.

Sådan vedligeholder du din Plæneklipper fra Stiga

Hvis du anvender din græsslåmaskine kort en gang om ugen, behøver du ikke det helt store vedligeholdelsesarbejde. Men hvis du befinder dig i et område med varme temperaturer og høje fugtigheder, så er det vigtigt at udføre i hvert fald en reparation på din Stiga Plæneklipper hver anden måned. Din plæneklipper trives bedst når du holder øje med dens funktionalitet, og forsikrer at den forholder sig vedligeholdt. Den bedste metode for at forebygge skader i din benzindrevne plæneklipper er ved at anvende den rette benzin. For mere information om din benzindrevne plæneklippere, og hvilken benzin du skal bruge, følg linket. Altid brug frisk og ren benzin i din motor, med en oktan vurdering på over 87 og et alkoholniveau på under 10%, markeret som E10. Når man køber det forkerte brændstof risikerer man flere skadelige scenarier, der kan ske i din motor. Et for højt alkoholniveau vil for eksempel føre til fugt i motoren og andre små problemer. Derudover kan dårlig benzin beskadige dine plastikkomponenter og slanger i haven. Yderligere er det vigtigt at holde styr på dit Stiga Plæneklipper luftfilter. En Stiga Plæneklipper der har besværligheder ved start, eller som fungerer sløv er sandsynligvis fordi dit luftfilter skal udskiftes. Det anbefales at udskifte dit filter efter 25 timers arbejde med din græsslåmaskine. Bemærk at visse Stiga Plæneklippere kommer udstyret med et filter forrenser, hvoraf der kræves mindre udskiftning. Slib dine plæneklipper knive. Plæneklipper knive der ikke er slebet virker ikke kun sløvt, men kan også beskadige din græsslåmaskine. Når du holder dine knive skarpe forsikrer du dig, at græsset bliver klippet fint og resulterer en sundere plæne. Det er vigtigt at man afmonterer klingen inden man begynder på den, for sin egen sikkerhed.