Robotplæneklipper | Top 5 guide til Robot Plæneklipper

📑 Forbrugerguide til køb af Robotplæneklipper

📌 Find nemt den bedste Robotplæneklipper i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Robotplæneklipper.

Produkter i denne guide:

Dette er en guide over vores bud på de top 5 bedste robotplæneklippere.

Alle disse robotplæneklippere, vil med effektivitet og præcision klippe din græsplæne. De forskelige brands har alle lykkes med at skabe nogle fremragende robotplæneklipper, der er kendt for deres hurtighed, præstationsevne og effektivitet. Der er blevet lavet rigtigt mange forskelige udgaver af disse robotplæneklippere, og vi har derfor udarbejdet denne guide i forsøget på at gøre det lettere for dig at finde den robotplæneklipper, som er perfekt til lige præcis dine behov.

Vi har rangeret disse robotplæneklippere udfra deres ydeevne sat overfor deres pris.

1. Gardena Sileno Life 750 | Den bedste Robotplæneklipper

Gardena_Sileno_Life_750_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

7.350,00 Kr.

Gardena Sileno Life 750 er en fremragende robotplæneklipper til en rigtig god pris. Vi har defor valgt at sætte den som nummer 1 bud af vores top 5. Denne robotplæneklipper vil uden problemer klippe en perfekt græsplæne for dig. Enheden kan med sikkerhed og effektivitet dække græsplæner på optil 750m2. Robotplæneklipperen er installeret med en særligt ny SensotCut teknologi, hvilket gør den i stand til at klippe helt lige og derved efterlader den en flot græsplæne uden klippestriber. Gardena Sileno Life 750 kan kontrollers over et LDC display på produktet, som selv hjælper dig med at få programmeret robotplæneklipperen, så den passer til lige præcis dine præferencer. Når først sat op er denne robotplæneklipper ekstrem selvstændig. Den vil nemlig efter sin klipning automatisk tilbagevende til dens opladerstation og gøre klar til næste gang den skal bruges. Dertil er selve robotplæneklipperen også ekstrem nem at rengøre. Man skal blot spule den med vand på undersiden og sørge for at knivsbladene er uden blade og grene. Robotplæneklipperen er også indbygget med en ny og særlig kollisionsteknologi, som betyder at den er god til at klippe i områder omkring havemøbler osv.

Gardena Sileno Life 750 er også kendt for at have et støjniveau på kun 58dB, hvilket er meget lavt taget produktet i betragtning. Denne robotplæneklipper har en vægt på 7,4kg, har en klippebredde på 22cm og en klippehøjde som kan justeres imellem 20-50mm. Derudover er denne robotplæneklipper god til at opererer på stejle hældninger, og kan klippe græsplæne med en hældning på optil 30%. Gardena Sileno Life 750 er til og med også udstyret med et tyverisystem, hvilket indebærer at man skal buge en pin-kode, som kun du kender, til at starte den når den har været flyttet. Denne plæneklipper kan køre 60min på et fuldt opladt batteri.

Gardena Sileno Life 750 er som sagt en fremragende robotplæneklipper. Den har alt hvad der er nødvendigt i en robotplæneklipper og så har den en imponerede præstionsevne til en mere end fair pris. Gardena Sileno Life 750 er i sandhed et højkvalitets produkt og rangere derfor som vores nummer 1.

2. Worx Landroid M500 – En hurtig og præcis Robot Plæneklipper

Robot_Plæneklipper_Worx_Landroid_M500
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

4.799,00 Kr.

Worx Landroid M500 er rigtigt god, nem at håndtere og til en god pris. Derfor har vi valgt at sætte lige præcis denne robotplæneklipper på som nummer 2 i vores guide. Denne robotplæneklipper er meget præcis, da den benytter sig af en speciel Cut to Edge teknologi, hvilket medfører at den klipper ens græs meget lige og pænt. Med Cut to Edge forsikre vi om at græsplænen står skarpt når robotplæneklipperen er færdig.

Worx Landroid M500 kan uden problemer klippe en græsplæne på optil 500m2. Denne robotplæneklipper er også i stand til at forbindes med wifi, og du har derfor mulighed for at styre den igennem en app på din smartphone. Du kan igennem appen styre hvornår og hvordan Worx Landroid M500 skal klippe dit græs. Robotplæneklipperen har ikke godt af at arbejde i regn, og er derfor installeret med en regnsensor, som gør at den automatisk søger tilbage til sin opladerstation i tilfælde af regn. Den er derudover også udstyret med en tyverisikring, som kræver en pin-kode før at robotten vil starte. Worx Landroid M50 er også udstyret med noget af det nyeste navigations og planlægningsteknologi, hvilket gør at den præsterer bedre end mange andre robotplæneklippere.

Worx Landroid M500 vejer 9kg, har en klippebredde på 18cm og en justerbar klippehøjde på mellem 30-60mm. Denne robotplæneklippers motor er bygget på samme teknologi, som man finder i el biler. Dette forbedre oplevelsen af robotplæneklipperen.

Worx Landroid M500 er installeret med ny teknologi, og leverer en præcis og effektiv præstation. Den kan ikke køre i regn, men den leverer gode resultater, kan styres over smartphone og er til en overkommenlig pris. Derfor er denne robotplæneklipper nummer 2 på vores liste.

3. Gardena Sileno City 500 | Den bedste Robotplæneklipper til prisen

Gardena_Sileno_City_500_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

6.499,00 Kr.

Gardena Sileno City 500 er placeret som vores nummer 3, da den til en rigtigt god pris leverer effektivtet, fleksibilitet og præcision. Denne robotplæneklipper egner sig til de lidt mindre græsplæner og kan med sikkerhed give perfekte klipninger til alle plæner under 500m2. Denne robotplæneklipper styres igennem et LCD display. Herigennem kan du med nemhed opsætte robotten alt efter, hvornår og hvordan du ønsker din græsplæne klippet. Denne robotplæneklipper er derudover også selv i stand til at returnere til sin opladerstation, når den er færdig med at vedligeholde din græsplæne. Robotten er altså meget selvstændig, og behøver kun en simpel rengøring i ny og næ for at være præstionsklar. Dertil er Gardena Sileno City 500 også udstyret med et tyveri sikkerhedssystem. I tilfælde af at robotplæneklipperen skulle blive flyttet vil den kræve en pin-kode, som kun du kender, for at starte op igen.

Lydniveauet på denne robotplæneklipper er kun på 58dB, hvilket omtrent svarer til lydniveauet på en normal samtale. Dertil har Gardena Sileno City 500 en klippebredde på 16cm, en vægt på 7,3kg og en regulerbar klippelængde på mellem 20-50mm. Denne robot plæneklipper kan køre 60min på et fuldt opladt batteri, hvilket giver den mere en nok tid til at kunne klippe hele din græsplæne på en gang.

Gardena Sileno City 500 er som sagt både effektiv, præcis og til en god pris. Vi mener også, at denne robotplæneklipper er absolut alle pengene værd og perfekt til en lille græsplæne. Derfor har vi valgt at placere denne robotplæneklipper som vores nummer 3 ud af 5.

4. Worx Landroid L800 | Smarte funktioner i en Robot Plæneklipper

Worx_Landroid_L800_Robot_Plæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

8.699,00 Kr.

Worx Landroid L800 er det seneste nye fra Worx. Modellen er fra 2021, og er derfor udstyret med den bedste teknologi Worx har at byde på. Denne robotplæneklipper kan derfor forbinde til WIFI og kontrollers, i sin helhed, over en app. Dertil er denne nye model også ualmindelig nem at rengøre. Da Worx Landroid L800 nemlig er ekstra vandtæt skal du derfor blot spule den med en vandslange i ny og næ for holde den ved lige. Som de andre Worx Landroids er denne plæneklipper selfølgelig også udstyret med Cut to Edge teknologien, hvilket gør at den klipper en perfekt græsplæne.

Worx Landroid L800 kan med stor overbevisning klippe plæner på under 800m2. Opsætningen er denne robotplæneklipper foregår også super simpelt. Man kan som sagt programmere den over appen og man har til og med også mulighed for at gøre det over et vandtæt LCD display, som sider på selve robotten. Ønsker du at den blot skal kører helt simpelt, behøver Worx Landroid L800 overordnet set ikke nogen indstilling. Da denne robotplæneklipper ikke har godt af at arbejde i regnen, er den udstyret med regnsensorer og vil automatisk vende tilbage til sin laderstation i tilfælde af regn. Robotten er, som de andre på denne liste, også meget selvstændig og vil af sig selv vende tilbage til opladerstaionen, når den har færdiggjort klipningen. Denne robotplæneklipper er også udstyret med et særligt system i klipningen, som gør at knivbladene både roterer frem og tilbage. Dette gør udskiftningstiden 2 gange bedre, og bladene skal derfor udskiftes meget mindre end normalt. Derudover har denne plæneklipper også et særligt nyt AIA system, som gør at den nemmere arbejder i mere udfordrende terræn.

Worx Landroid L800 vejer 9 kg, har en klippelængde på 30-60mm og en klippebredde på 18cm. Den kører 60 min på fuld opladning, kan arbejde på optil 35% hældning og har en indbygget tyveri sikring med pin-kode. Pin-koden vil blive påkrævet ved opstart i tilfælde af at robotten skulle blive flyttet.

Worx Landroid L800 er placeret som vores top 5 liste, da den med ny teknologi og en god præstationsevne er meget imponerede. Den klipper en flot græsplæne, og er udstyret med et af de nyeste navigations systemer på markedet. Af den grund anbefaler vi denne robotplæneklipper til alle med behov for at få klippet en græsplæne på under 800m2.

5. Grouw L1200 App Control | Et godt & billigt alternativ

Grouw_L1200_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

3.999,00 Kr.

Grouw L1200 App Control er det bedste Grouw har at byde på. Den kan styres og opsættes over en app på din smartphone, og hvis ikke du skulle have lyst til det, så har du også mulighed for at sætte den op over et LCD display, som sidder på robotten. Grouw er lavet til at vedligeholde store græsplæner, og kan uproblematisk dække græsplæner på optil 1200m2. Grouw L1200 App Control er nem at sætte op, og er derefter meget selvstændig. Når robotplæneklipperen er færdig med at klippe dit græs, vil den per automatik selv tilbagevende til sin oplader station. Da Grouw L1200 App Control ikke arbejder optimalt, når det regner vil den også automatisk vende tilbage til sin opladerstation, hvis det skulle begynde at regne. Derudover har denne robotplæneklipper et indbygget tyveri system med sin helt egen pin-kode. Grouw L1200 App Control kræver altså pin-kode ved opstart.

Grouw L1200 App Control har en klippebrede på 18 cm og vejer 11,7kg. Den har en regulerbar klippehøjde på mellem 20-60mm, og kan kører i hele 100min på en fuld opladning, som tager 120min.

Grunden til at Grouw L1200 App Control ligger på vores top 5 liste er, fordi at den er pengene værd. Trods det faktum, at den faktisk er relativ billig, så har denne robotplæneklipper fået en rigtig god kunde respons. Grundet den billige pris og den gode kunde tilfredshed, anbefaler vi Grouw L1200 App Control til dig, som gerne vil have en robotplæneklipper, men ikke ønsker at betale for meget for den.


Hvem er Gardena, og hvad kan deres Robotplæneklipper?

Gardena har 2 robotplæneklippere indenfor top vores top-5-liste over bedste robotplæneklippere. Grunden til dette er, at Gardena som forklaret på deres produkter, laver nogle helt i top verdensklasse robotplæneklippere. Gardena har i lang tid lavet haveplejning produkter, og er en af de største spillere på markedet i alt, hvad der har med havearbejde at gøre. De var i 2012 også en af de første til at udgive en robotplæneklipper på markedet. Siden da er det kun gået en vej. De har med deres Sileno serie, som indebærer sileno +, sileno minimo, sileno city og sileno life været med til at sætte nye standarder for robotplæneklippere. Disse modeller har ført Gardena frem på robotplæneklipper markedet, og de laver nu nogle af de absolut bedste robotplæneklippere i verden. Teknologier som AI-præcision er noget af det, som gør en gardena robotplæneklipper helt speciel. AI-præcision er et særligt godt navigationssystem udviklet af Gardena selv. Det sikre at ens robotplæneklipper når ordenligt ud i alle kanterne og siderne af din græsplæne, og sørger for at alt er ligeligt og pænt klippet. Andre funktioner som SensorControl og CorridorCut er, også med til at manifestere en Gardena robotplæneklipper som en af de bedste på markedet. SensorControl er en meget speciel funktion, som tager udgangspunkt i væksten af din græsplæne. Din Gardena robotplæneklipper vil ved hjælp af SensorControl, kunne vurdere helt præcist hvornår og hvordan din græsplæne skal klippes, for at kunne blive flot, grøn og sund. CorridorCut er også noget, der hører til din Gardena robotplæneklipperes navigations system. CorridorCut indebærer, at din Gardena robotplæneklipper med stor effektivitet er i stand til at klippe passager, som har helt ned til 60cm i brede. Alle disse funktioner er blot toppen af isbjerget, men de fortæller stadig en historie om, at Gardena laver nogle ekstrem kvalitetsfyldte robotplæneklippere.

Hvem er Worx, og hvad gør Worx Landroids gode?

Worx har med deres Worx Landroid serie fået 2 robotplæneklippere ind i vores top-5-liste. Dette er der flere årsager til. Worx har ligesom Gardena lagt stor energi ind i at producere fremragende robotplæneklippere. De har på kort tid med stort fokus og determination, lykkes med at gøre en Worx robotplæneklipper til en af de bedste og mest populære på markedet. I 2020 var Worx faktisk så succesfulde, at deres Worx Landroid M500 faktisk gik hen, og blev årets mest solgte robotplæneklipper i Europa. Og for at sætte deres succes i endnu større perspektiv så har Worx’s robotplæneklippere sparet mennesker for at slå græsslåmaskine i ca 4,5 millioner timer samlet. Alt dette skyldes, at en Worx robotplæneklipper har ekstrem høj kvalitet. Dette ses blandt andet på deres helt unikke AIA-teknologi. AIA-teknologien sikre, at en Worx robotplæneklipper klipper en perfekt plæne og vigtigst af alt, så overklipper denne heller ikke plænen. Det ses til tider med en billig og dårlig robotplæneklipper, at den har tendens til at overklippe græsset enkelte steder. Overklipningen kan meget hurtigt dræbe græsset og efterlade enkelte pletter med ren jord på din græsplæne. Dette skyldes oftest et dårligt navigationssystem, hvilket du ikke får med en Worx robotplæneklipper. En Worx robotplæneklipper kan også bryste sig af andre imponerende funktioner som eksempelvis NOESIS teknologien. Denne teknologi gør det muligt for din Worx robotplæneklipper selv, at vurdere hvornår græsset skal klippes. Det eneste du skal gøre for, at hjælpe den er blot at svare på nogle simple spørgsmål i opsætningen af din robotplæneklipper. Det kunne være fx hvilken slags græs er plænen? Kender du ikke svaret, vil din Worx robotplæneklipper hjælper dig. Når du har svaret på spørgsmålene, vil din robotplæneklipper ved hjælp af NOESIS, kunne klippe dig den perfekte græsplæne uden, du behøver tænke videre over det. I konklusion er en Worx robotplæneklipper altså af ekstrem høj kvalitet, og de kan anbefales til enhver, der ønsker at få sin græsplæne pænt vedligeholdt uden selv at bruge særligt meget tid på det.

Derfor er Grouw med i top-5 over robotplæneklippere

Grouw sniger sig med i top-5 af den særlige oversag, at man ikke finder en så god robotplæneklipper, der kan dække så stort at areal til den pris. Grouw har altså haft succes med at skabe en plæneklipper, som både er habil, billig og kan køre langt. Derudover har de haft stort fokus på, at man skal kunne styre en Grouw robotplæneklipper over bluetooth igennem en app på din smart phone. Ud af deres tre modeller kan 2 af disse, heriblandt L1200, styres igennem Grouw appen på din smart phone. Grouw appen er meget overkommelig, og tilbyder en nem og meget ligetil måde at kontrollere din robotplæneklipper på. Derudover har Grouw trods deres billige pris også formået at benytte sig af nogle gode og stabile teknologier, der vil give dig fornemmelsen af at produkter som Grouw L1200, er alle pengene værd. Her refereres der blandt andet til en Grouw robotplæneklippers evne til at køre i besværligt terræn. Enhver Grouw robotplæneklipper er nemlig i stand til, at kunne køre og klippe på hældninger med helt optil 35%. Derudover har en Grouw plæneklipper også mulighed for, at kunne klippe meget smalle passager. En Grouw plæneklipper kan nemlig klippe passager på helt ned til 60cm i bredden. Derudover er alle Grouw plæneklipperne selvfølgelig også udstyret med standard funktioner som fx automatisk returnering til opladerstation efter klipning og regn sensor. Opsummerende er en Grouw robotplæneklipper til dig, som ønsker et stabilt produkt til en lidt billigere pris. Grunden til at et produkt som Grouw L1200 kom med på vores top 5 robotplæneklipper liste, er som sagt, at det er meget svært at finde en stabil robotplæneklipper, som kan klippe så stor en plæne til den pris.