Grouw Robotplæneklipper | Top 5 Grouw Robotplæneklipper Test

📑 Forbrugerguide til køb af Grouw Robotplæneklipper

📌 Find nemt den bedste Grouw Robotplæneklipper i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Grouw Robotplæneklipper.

Produkter i denne guide:

Guide over vores top 3 Grouw plæneklippere

Grouw robotplæneklippere klipper græsset i din have for dig. Grouw har formået at skabe nogle udemærket robot plæneklipper, som er effektive. Grouw har lavet forskelige modeller af disse robot plæneklippere, og vi har derfor lavet denne guide for at gøre det nemmere for dig at finde den robotplæneklipper, som passer til lige præcis dig og dine behov.

1. Grouw Robotplæneklipper L1200 App Control

Grouw_L1200_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

3.999,00 Kr.

Grouw L1200 er til dig, med behov for at få vedligeholdt en meget stor græsplæne. Denne Grouw robotplæneklipper kan nemlig på egen hånd klippe plæner på optil 1200m2. Grouw L1200 kører som andre robotplæneklippere selfølgelig helt af sig selv og opsættes via et tastatur og LDC display, som kan findes på selve Grouw robotplæneklipperen. Derudover kan denne robotplæneklipper forbindes til bluetooth på din smartphone, og du kan derigennem kommunikere med din robotplæneklipper over en app. Grouw L1200 er god fordi at den er nem og simpel at sætte op, og samtidig kræver den ikke meget hjælp når først den er sat op. Den her Grouw robotplæneklipper er nemlig i stand til selv at søge tilbage til sin opladerstation i tilfælde af, at den er ved at løbe tør for batteri.

Da Grouw L1200 ikke har godt af at arbejde i regn, er den i stand til af sig selv at returnere tilbage til sin opladningsstation i tilfælde af regn. Derudover er denne robotplæneklipper også udstyret med sin egen tyverisikring. Dette betyder, at robotten kun kan aktiveres igennem sin egen pinkode, som kun du kender til.

Denne robotplæneklipper vejer 11,7 kg, og har en klipnings brede på 18 cm. Den kan køre i 100 min indtil opladning, som tager 120 min, og har en klippehøjde på mellem 20-60mm.

Grunden til at Grouw L1200 ligger nummer 1 på vores Grouw robotplæneklipper liste, er fordi den kan køre længere end de andre, og at den samtidig også har fået den bedste kunde respons. Alt i alt er Grouw L1200 en god og relativ billig plæneklipper, der er pengene værd. Det skal dog nævnes, dyrere robotplæneklippere fra fx. Worx og Gardena er af bedre kvalitet.

2. Grouw M900 App Control

Grouw_M900_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

3.427,00 Kr.

Grouw M900 er til dig med behov for at få vedligeholdt en stor græsplæne. Denne Grouw robotplæneklipper kan derfor klippe græsplæner på op til 900m2. Grouw M900 er på mange måder lig Grouw L1200. Den er udstyret med al den samme teknologi, dvs at den har mulighed for at blive styret over ens smartphone. Den er simpel at sætte op, den har tyveri sikring i form af pin kode, den har regnsensorer og den vender selv tilbage til sin opladerstation når den mangler strøm. Udover nogle få ting er forskellen på de to Grouw robotplæneklippere hovedsageligt, at Grouw M900 kan dække 300m2 mindre.

Denne robotplæneklipper har en køretid på 80min og tager 100min at oplade. Den har en klippe længde på mellem 20-60mm og en klippe brede på 18cm og vejer 15,7 kg.

Grunden til at Grouw M900 ligger som nummer 2 på listen, er at den kan køre kortere end Grouw L1200 og samtidig også er tungere. Kunde tilfredsheden på dette produkt er også rigtigt god og vi anbefaler, derfor Grouw M900 til dig som ønsker at have en robotplæneklipper, og ikke ønsker at give alt for mange penge for den.

3. Grouw Robotplæneklipper S600

Grouw_S600_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

3.149,00 Kr.

Grouw S600 er til dig, der har en lidt mindre græsplæne. Denne Grouw robotplæneklipper er nemlig beregnet til at klippe og vedligeholde græsplæner på op til 600m2. Da Grouw S600 ikke har godt af at klippe vådt græs, har den indbyggede rengsensorer, hvilket gør at den i tilfælde af regn vil vende tilbage til sin opladerstation. På fuld opladning har Grouw S600 en køretid på 80min, og når den løber tør for strøm vender den af sig selv tilbage til sin opladerstation.

Denne robotplæneklipper har ligsom de andre modeller en klippelængde på mellem 20-60mm og en klippebrede på 18cm. Den store forskel på denne model og de andre Grouw modeller er, at Grouw S600 ikke har mulighed for at kontroleres igennem din smartphone.

Grouw S600 er efter vores mening en udemærket robotplæneklipper ift dens pris. Den er dog sat som en klar nummer 3 på vores Grouw robotplæneklipper guide, da den kører kortere end de andre modeller og ikke har mulighed for at forbindes til din smartphone. For at opsummere, er Grouw S600 en fin robotplæneklipper, men den er efter vores menig den mindst anbefalingsværdige fra Grouw serien.


Hvem er Grouw og hvad kan en robotplæneklipper fra dette mærke?

Grouw er et firma, som er dedikeret udelukkende til at udvikle nemme og priseffektive plæneklippere. En grouw robotplæneklipper er kendt for at have en rigtigt god pris, hvilket også gør at de er fremragende til første gangs købere af robotplæneklippere. Udover at være priseffektive er en grouw robotplæneklipper samtidig også leveringsdygtig. Dette skyldes forskellige installeringer, der gør dem i stand til ikke bare at vedligeholde din græsplæne, men gøre den flottere, sundere og grønnere. En af de teknologier, som gør en grouw robotplæneklipper særligt imponerende, er dens evne til at forbindes til din smart phone. Dette er ikke noget alle robotplæneklippere kan, men Grouw har fra start af lagt fokus på at mestre denne funktion. Derfor er en grouw robotplæneklipper ekstraordinær nem at kontrollere over din smart phone. Du skal blot downloade Grouw appen, og derfra vil du igennem bluetooth kunne have 100 procent kontrol over din grouw robotplæneklipper. Skulle du ønske ikke at styre din grouw robotplæneklipper over bluetooth, er der også en LCD-skærm på selve robotplæneklipperen, hvorigennem du kan styre de samme ting som på appen. Set up er meget nemt og lige til. Derudover er en grouw robotplæneklipper også udstyret med en regn sensor. Da en grouw robotplæneklipper ikke arbejder godt i regnvejr, sørger denne regn sensor for, at robotplæneklipperen automatisk returnere til dens oplader station i tilfælde af regn. Endnu et salgspunkt for en grouw robotplæneklipper er også, at den er meget selvstændig. Den vil nemlig efter klipning af sig selv returnere til sin oplader station, så man behøver stort set ikke andet end, at rengøre den engang imellem for at vedligeholde den. En grouw robotplæneklipper er også udstyret med en tyverisikring. Denne tyverisikring indebærer en pinkode. En grouw plæneklipper vil altså kræve en pin-kode for at starte, hvis man flytter den. Alt i alt er en grouw robotplæneklipper en stabil og billig plæneklipper, som er nem at sætte op. Den passer altså perfekt til dig, der gerne vil købe sin første robotplæneklipper.

De forskellige Grouw modeller

Grouw har som udgangspunkt 3 forskellige robotplæneklippere. Modsat nogle af deres konkurrenter, som kun sætter det bedste teknologi i deres dyreste modeller, har Grouw haft som målsætning at forsøge at give alle modeller næsten samme teknologi. Som udgangspunkt er der 6 forskellige teknologier, som en grouw robotplæneklipper benytter. Disse teknologier vil nu blive forklaret fra en ende af. En grouw plæneklipper er udstyret med nogle gode og veludviklede navigationssystemer. Dette gør det muligt for en enhver grouw robotplæneklipper at køre og klippe på smalle passager, der kan være helt ned til 60cm. Robotten vil, som forklaret i øvre afsnit, være i stand til automatisk at vende tilbage til sin oplader station efter den har klippet plænen færdigt. Dertil udmærker en grouw robotplæneklipper sig også særligt i mere ujævnt terræn. Enhver robotplæneklipper evner nemlig at kunne køre og klippe på stejle hældninger med helt optil 35%. En robotplæneklipper arbejder bedst i tørt vejr, og resultatet ville blive dårligt hvis det regnede under klipning. Derfor er en grouw robotplæneklipper udstyret med en regn sensor, som gør at den af sig selv vil vende tilbage til sin oplader station, hvis det skulle begynde at regne. En grouw robotplæneklipper er også installeret med mulighed for at lave en pin-kode tyverisikring. En pin-kode vil altså blive påkrævet for at starte robotplæneklipperen i tilfælde af, at den skulle blive løftet. Enhver grouw robotplæneklipper er teknologisk veludviklet nok til, at det ikke behøves at planlægge dens præcise rute over græsplænen. Dette finder den nemlig helt selv ud af. En robotplæneklipper fra dette mærke har også et meget lavt lydniveau. Derudover kan man indstille robotplæneklipperne til at klippe faste tider på dagen, og man kan altid ændre dem efter behov.  De tre forskellige modeller hedder Grouw S600, Grouw M900 og Grouw L1200. Grouw S600 kan klippe plæner på optil 600m2, og er den eneste af de tre modeller, som hverken kan styres over bluetooth eller LCD-skærm. Den styres via nogle knapper på selve robotplæneklipperen. Grouw M900 kan dække plæner på optil 900m2, og har mulighed for at blive styret igennem både bluetooth og en LCD-skærm. Grouw L1200 er den tredje og største grouw robotplæneklipper. Denne robotplæneklipper kan klippe græsplæner på helt optil 1200m2, og kan ligesom Grouw M900, også styres igennem både bluetooth og LCDskærm. Grouw L1200 er helt klart robotplæneklipperen for dig, hvis du har en meget stor græsplæne og ønsker den vedligeholdt. 

Forstå din robotplæneklipper fra Grouw

På din grow robotplæneklipper kan der som ved alle produkter opstå nogle komplikationer, der kræver din tilstedeværelse. Når disse komplikationer opstår, vil din robotplæneklipper informere dig om det igennem enten skrift eller en lille lampe alt efter, hvilken model du har at gøre med. Hvis du har en Grouw S600, vil kontrollampen lyse rødt i tilfælde af, at plæneklipperen har sat sig fast, den er blevet løftet eller at der er en fejl omkring skjoldet. Hvis din Grouw S600 blinker rødt, er der et problem ved afgrænsningskablet. Lyser kontrollampen lyseblåt har Grouw S600 fejl ved batteriet. Blinker din Grouw S600 blåt er den enten, overophedet, har opladningsfejl, forkert batteritemperatur eller en blokering på afgrænsningskablet. På modeller som har app kontrol samt LCD-skærm, som eksempelvis M900 og L1200 vil informationerne stå meget ligetil på engelsk. På disse modeller vil din robotplæneklipper med præcise forklaringer, kunne fortæller dig lige præcis hvad den fejler. Opsummerende har alle tre modeller næsten samme teknologiske installationer. M900 og L1200 er bare nemmere at have at gøre med ift. opsætning og vedligeholdelse.