Gardena Robotplæneklipper | Top 5 Gardena Sileno

📑 Forbrugerguide til køb af Gardena Robotplæneklipper

📌 Find nemt den bedste Gardena Robotplæneklipper i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Gardena Robotplæneklipper.

Produkter i denne guide:

Dette er en guide over de top 5 bedste Gardena robotplæneklippere.

Gardena plæneklippere er en robot, der med nemhed klipper græsset i din have for dig. Gardena har formået at skabe nogle højkvalitets robot plæneklipper, som er kendt for deres effektivitet, fleksibilitet og hurtighed. Gardena har lavet rigtigt mange forskelige varianter af disse robot plæneklippere, og vi har derfor lavet denne guide for at gøre det nemmere for dig at finde den Gardena robotplæneklipper, som passer til lige præcis dig og dine behov. 

Vi har rangeret disse robotplæneklippere udfra deres ydeevne sat overfor deres pris.

1. Gardena Sileno Life 750

Gardena_Sileno_Life_750_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

7.350,00 Kr.

Gardena Smart Sileno Life 750 er til dig, der ønsker en perfekt vedligeholdt græsplæne, uden selv at bruge tid på at klippe den. Denne robotplæneklipper kan klippe græsplæner på optil 750m2 og benytter sig af den nye Sensorcut teknologi, hvilket sikre et vel afbalanceret mønster uden striber i græsplænes klipning. Når du skal opsætte denne Gardena robotplæneklipper, guider robotten dig igennem hele systemet og hjælper dig med at fastlægge din ønskede klippeplan. Derfra vil robotten kører automatisk, som du ønsker på de tidspunkter du ønsker. Det er super nemt og lige til. Gardena robotplæneklipperen er meget selvstændig og behøver ikke meget tilsyn. Når den løber tør for strøm søger den nemlig selv tilbage til sin opladerstation. Rengøringen foregår også nemt, da man blot skal skylle den med en vand slangen på undersiden, og sørge for at knivsbladene og hjulene er fri for blade og grene. Derudover udleder denne robotplæneklipper fra Gardena ikke særligt meget larm, og har et lydniveau på kun 58dB, hvilket er virkligt lavt for en robot plæneklipper.

Denne Gardena robotplæneklipper kan klippe plæner med optil 30% hældning, har en klippebrede på 22 cm, vejer 7,4 kg og har en justerbar klippe højde på mellem 20-50mm. Robotten er også udstyret med den nye kollisions teknologi, hvilket gør den i stand til automatisk at styre udenom uoverkommelige forhindringer. Dertil har denne Gardena robotplæneklipper også tyveri sikring. Dvs at Gardena Smart Sileno Life 750 skal låses op med en pinkode hvis den bliver flyttet. Gardena robotplæneklippere har en kører tid på 60 min og det tager den 65 min, at få en fuld opladning.

Gardena Smart Sileno Life 750 ligger nummer 1 på vores guide, da den til en meget rimelig pris leverer effektivitet og præcision. Dens teknologiske installationer og dens overordnede kunnen er med til at gøre Gardena Smart Sileno Life 750 et sandt højkvalitets produkt.

2. Gardena Robotplæneklipper Sileno City 500 

Gardena_Sileno_City_500_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

6.499,00 Kr.

Gardena Sileno City 500 er til dig, der ønsker en pæn og effektiv klipning af din græsplæne. Denne Gardena robotplæneklipper kan med præcision klippe en græsplæne på optil 500m2. Gardena Sileno City 500 vender selv tilbage til sin opladerstation, når den er færdig med at klippe og kan modsat mange andre robotplæneklippere også arbejde i regnvejr. Gardena Sileno City 500 har sine egne automatisk klippetider installeret, men den kan selfølgelig også installeres manuelt, så den passer helt præcis til dine behov. Derudover er denne Gardena robotplæneklipper også tyveri sikret og vil kræve din personlig pin-kode for at starte, hvis den er blevet flyttet.

Gardena Sileno City 500 kan uden problemer klippe græsplæner med en hældning på optil 25%, og er med et lydniveau på kun 58dB næsten lydløs i dens eksekvering. Den vejer 7,3kg, har en klippe bredde på 16cm og en justerbar klippelængde på mellem 20-50mm. Dertil kan denne robotplæneklipper fra Gardena kører i 60min på en fuld opladning, hvilket giver den langt mere en rigelig tid til at klippe din græsplæne.

Gardena Sileno City 500 er rangeret som nummer 2 ud af 5, da den med simpelhed formår at give en pæn, effektiv og fleksibel klipning af din græsplæne. Dertil hører det at prisen også er rigtig god sammenlignet med produktets kunnen.

3. Gardena Smart Sileno Life 750

Gardena_Smart_Sileno_Life_750_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

8.499,00 Kr.

Gardena Smart Sileno Life 750 er til dig, der gerne vil have en perfekt og pæn græsplæne uden at skulle slå den selv. Denne Gardena robotplæneklipper kan med lethed klippe plæner på optil 750m2. Den bruger SensorCut-systemet, hvilket medvirker, at den uden problemer kan klippe en flot og ligeligt klippet græsplæne uden striber. Den kører ligesom de andre modellere automatisk tilbage til dens egen oplader station, når den har slået plænen. Denne Gardena robotplæneklipper kan ligesom de andre modeller også kontrollers over et LCD display, dog har du med lige præcis denne model også mulighed for at styre alle robottens funktioner over en app på din smartphone. Gardena Smart Sileno Life 750 kan arbejde i stort set alt vejr, og er udstyret med dens helt egen tyveri sikring. Dvs at robotten vil kræve en pin-kode for at starte op i tilfælde af, at den er blevet flyttet. Derudover er denne Gardena robotplæneklipper med et lydniveau på kun 58db også utrolig stille. Samtidig er den også designet sådan at den er meget nem at rengøre.

Gardena Smart Sileno Life 750 vejer kun 7,3kg, har en klippebrede på 22cm samt en justerbar klippehøjde på mellem 20-50mm. Denne Gardena robotplæneklipper kan uden problemer klippe græsplæner med hældning på optil 35% og har en kører tid på 65min.

Gardena Smart Sileno Life 750 ligger nummer 3 ud 5 rigtig gode maskiner. Grunden til vi har valgt at placere denne Gardena robotplæneklipper på 3 pladsen er udelukkende, da vi mener, at 1 og 2 kun lige er lidt mere prisen værd. Det skal dog siges at Gardena Smart Sileno Life 750 er en fremragende robotplæneklipper, og hvis man går op i at kunne styre sin plæneklipper igennem en app, så er denne plæneklipper for dig.

4. Gardena Robotplæneklipper Sileno+ 2000

Gardena_Sileno+_2000_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

11.999,00 Kr.

Gardena Sileno+ 2000 er til dig med behovet for at vedligeholde en meget stor græsplæne. Denne plæneklipper er en af Gardenas dyreste og mest imponerende modeller. Denne Gardena robotplæneklipper har evnen til at vedligeholde græsplæner på optil 2000m2. Derude over er den udstyret med en særlig SensorControl teknologi, som gør den i stand til automatisk at justere sin klippetid alt efter græsvæksten. Den benytter sig også SpotCutting teknologien, hvilket sikre at den klipper præcist og effektivt omkring ting som havemøbler og lignende. Den har også et robust ydre, hvilket gør at den arbejder godt selv i dårligt vejr. Gardena Sileno+ 2000 er grundet dens teknologiske installationer også særligt egnet til ujævnt terræn. Derudover returnere denne Gardena robotplæneklipper også automatisk tilbage til sin opladningsstation, efter den har klippet færdigt.

Gardena Sileno+ 2000 er uden problemer i stand til at klippe plæner med en hældning på optil 35%. Samtidigt har den trods sin store formåen også et lydniveau på 60dB, hvilket ikke er særligt højt. Den har selfølgelig også en indbygget tyveri sikring, som kræver en pin-kode får robotten vil starte. Den vejer kun 8,5kg, har en klippebredde på 22cm og en justerbar klippehøjde på mellem 20-60mm. Denne Gardena robot plæneklipper har en køretid på 65min med fuld opladning.

Gardena Sileno+ 2000 er placeret som nummer 4 på vores liste. Som forklaret er denne Gardena robotplæneklipper en meget imponerende model af meget højt kvalitet. Den eneste grund til at den ikke rangere højere i vores guide er, at meget få har behov for at få klippet så stor en græsplæne. Har du dog derimod en stor græsplæne som er lidt ujævn, så er Gardena Sileno +2000 den rette robotplæneklipper for dig.

5. Gardena Sileno Life 1000

Gardena_Sileno_Life_1000_Robotplæneklipper
ForhandlerPrisKøb_her
roboteksperten_logo

8.799,00 Kr.

Gardena Sileno Life 1000 er til dig med en mellemstor have. Denne Gardena robotplæneklipper klipper med nemhed en perfekt plæne på optil 1000m2. Gardena Sileno Life 1000 er meget fleksibel og gør sig godt selv på smalle passager. Den er meget nem at sætte op, og du kan igennem et LCD display, hvor du selv for mulighed for at bestemme hvor, hvornår og hvordan Gardena Sileno Life 1000 skal klippe din græsplæne. Den er også rigtig nem at rengøre, da man blot behøver at spule undersiden og fjerne snavs og blade. Denne Gardena robotplæneklipper benytter sig også af SensorCut teknologien, hvilket sikre at der bliver klippet en pæn og lige græsplæne med et afbalanceret flot mønster. Som de andre Gardena modeller på denne liste vender Gardena Sileno Life 1000 også automatisk tilbage til sin opladerstation. Denne Gardena robotplæneklipper er også udstyret med en tyveri sikring. Dvs at hvis robotten bliver flyttet vil det kræve en pin-kode, som kun du kender, for at starte den.

Gardena Sileno Life 1000 vejer 7,4kg og kan med nemhed vedligeholde en græsplæne med en hældning på optil 35%. Denne Gardena robotplæneklipper har en køretid på 65min, en klippebrede på 22cm og en justerbar klippelængde på mellem 20-50mm.

Gardena Sileno Life 1000 er den 5. robotplæneklipper på listen. Dette betyder ikke at den er dårlig, tværtimod. Gardena laver generelt kun højkvalitets robotplæneklippere og Gardena Sileno Life 1000 er langt fra en undtagelse. Vi anbefaler varmt denne robotplænerklipper til dig, der har brug for at få klippet en græsplæne der er imellem 750-1000m2.


Gardena laver en plæneklipper i topklasse

Når det kommer til præstation og effektivitet, er Gardena en af de bedste producenter på markedet. Dette skyldes at Gardena har sat stort fokus på at udvikle teknologi, som gør deres robotplæneklipper til et sandt højt kvalitetsprodukt. Alle Gardena Sileno er udstyet med stort set samme teknologi. Modellerne Sileno life, city og + kan styres over en app på din smart phone. Gardena er kendt for at lave de mindst larmende robotplæneklipper på markedet, og langt de fleste gardena robotplæneklipper har derfor et støjniveau på det, der svare til en almindelig samtale mellem to mennesker. Derudover er en gardena robotplæneklipper også udstyret med et fremragende navigationssystem, som kaldes for AI-præcision. AI-præcision gør en gardena robotplæneklipper i stand til at klippe meget smalle passager og skarpe hjørner. Har du en have, der skal have klippet passager, som er under 60 cm i bredden anbefales det at købe enten en life, city eller minimo gardena robotplæneklipper. Dette skyldes, at disse modeller burger teknologien CorridorCut, som sikre perfekt klipning på de selv de strammeste passager. Dertil bruger alle Gardena robotklipper modeller SensorCut teknologien. SensorCut foretager de perfekte klipninger, og tager udgangspunkt i græssets vækst for at skabe den bedste og sundeste græsplæne. Endnu en ting der gør en gardena robotplæneklipper helt unik, er dens evne til at arbejde i alt slags vejr. Om det er solskin eller regn, så er en gardena robotplæneklipper i stand til at vedligeholde din plæne. At kunne arbejde i dårligt vejr er meget sjældent for robotplæneklippere, og selv andre top producenter som eksempelvis Worx er ikke i stand til at gøre det. Ikke nok med at Gardena robotplæneklipper kan klippe i dårligt vejr og på de helt smalle passager, men alle modeller kan også klippe hældninger på optil 35%. En robotplæneklipper fra Gardena kan altså vedligeholde langt de fleste græsplæner, og er til dig som ønsker den perfekte græsplæne, hvilket også er en af grundene til vi vægter den over mærker som Grouw i vores store guide.

Hvilken model passer bedst til dig

Hvilken Gardena robotplæneklipper, der passer bedst til dig varierer stort set udelukkende efter hvad størrelse din have. Gardena har nemlig modsat nogle af deres konkurrenter langt stor vægt i, at alle modeller skal være af høj kvalitet. Hos andre producenter er der nemlig tendens til kun at ligge den bedste teknologi i de største og dyreste modeller. Det vil sige at ligegyldigt, hvilken Gardena robotplæneklipper du køber, om din have er stor eller lille, så skal du nok få den bedste kvalitet. De forskellige modeller tilbyder muligheden for at få både små som store plæner klippet. Den mindste og også en af de nyeste modeller er Gardena Sileno Minimo. Denne gardena robotplæneklipper er egnet til plæner under 400m2, og er udstyret med samme teknologi som de større modeller. Gardena Sileno Minimo har dog kun mulighed for at forbindes til din smartphone over bluetooth. Den næste robotplæneklipper hedder Gardena Sileno City. Denne robotplæneklipper fra gardena egner sig til græsplæner på 500m2 eller under. Gardena Sileno City er udstyret med alt den bedste teknologi. Den kan fås til bluetooth, og til at man kan kontrollere den direkte over Gardenas app, som sidder på maskinen. Den næste gardena robotplæneklipper er til dig med en stor have som ønsker den flot og godt vedligeholdt. Gardena Sileno Life kan nemlig dække haver på optil 1250m2(Sileno Life modellen i guiden er bare en mindre udgave, men udover det helt samme produkt). Denne gardena robotplæneklipper er udstyret, med alt det bedste Gardena har at byde på, og er som sagt det perfekte valg til dig med en stor have. Sidst men ikke mindst er der Gardena Sileno +. Denne gardena plæneklipper er den største model, Gardena har at byde på ,og kan dække plæner på helt optil 2000m2. Gardena Sileno + sikre samme perfekte klip som alle Gardenas andre modeller, og er en robotplæneklipper i topklasse. I konklusion er en Gardena robotplæneklipper i høj kvalitet, og Gardena har en til stort set enhver størrelse plæne.

Hvordan fungerer en Gardena robotplæneklipper?

En gardena robotplæneklipper er nem og meget ligetil, når det kommer til håndtering og installering. Når du har anskaffet dig en robotplæneklipper, skal du blot sætte din oplader station op og forbinde din gardena robotplæneklipper til din smart phone, enten over appen eller over bluetooth. Har du ikke en smartphone eller benytter modellen ikke bluetooth, kan du blot håndtere alt over et LCD-display på selve robotplæneklipperen. Når du har forbundet din smart phone med din gardena robotplæneklipper, skal du, hvis du ikke allerede har gjort det, downloade Gardenas app. Gardenas app vil være meget overskuelig, og vil bede dig om et par ting før du går i gang. Når du er færdig med at svare på dens spørgsmål, skal du blot sætte robotplæneklipperen i opladeren, og så er du stort set færdig. Ønsker du dog det helt perfekte klip over hele din græsplæne anbefales det kraftigt, at du benytter dig af Gardena afgrænsnings kabler. Afgrænsningskablerne skal placeres langs kanten af din plæne, og er usynlige når først de er sat op. Kablerne vil som sagt sikre at din plæneklipper, skaffer dig den pæneste og sundeste græsplæne. Når alt dette er gjort, er der ikke meget andet for end at læne sig tilbage, og nyde at du ikke længere behøver at slå dit græs selv. Når det kommer til rengøring, er det også meget ligetil. På City, Minimo og Life modeller skal du blot spule dem på undersiden med en vandslange, også er de rene. Opsummerende er en gardena robotplæneklipper meget nem at sætte op og gøre rent. Derudover er en Gardena robotplæneklipper, som nævnt de 2 tidligere afsnit, også et vaskeægte højt kvalitetsprodukt.