Benzin Plæneklipper | Top 5 Plæneklipper Benzin

📑 Forbrugerguide til køb af Benzin Plæneklipper

📌 Find nemt den bedste Plæneklipper Benzin i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Benzin Plæneklipper.

Produkter i denne guide:

Dette er en guide over vores brud på top 5 bedste benzinplæneklippere

Alle disse benzin plæneklippere, vil med stor sikkerhed og effektivitet klippe din græsplæne. De forskelige mærker har alle haft succes med at skabe nogle rigtig gode robotplæneklipper, der er kendt for deres præcision, kvalitet og effektivitet. Der er blevet lavet mange forskelige udgaver af disse benzin plæneklippere, og vi har derfor lavet denne guide i et forsøg på at gøre det lettere for dig at finde den robotplæneklipper, som er perfekt til lige præcis dig.

Vi har rangeret disse robotplæneklippere udfra deres ydeevne sat overfor deres pris.

1. Texas Benzin Plæneklipper Razor 4680TR/W

ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

2.799,00 Kr.

Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W er en benzin plæneklipper som få andre. Den har alt hvad man kan forvente af en moderne udgave af en traditionel plæneklipper. Den er nem at styre, og den benytter det der kaldes for el-start. El-start betyder, at man blot skal trykke på en knap, og derefter starter motoren af sig selv. Det er med denne benzin plæneklipper altså ikke nødvendigt at trække motoren op manuelt. Når Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W først kører er det ligeledes også meget nemt. Denne bezin plæneklipper kan, når først startet, nemlig stort set køre af sig selv. Dvs at man ikke behøver at bruge energi på at skubbe den, man skal blot guide den i en retning og så ordner benzin plæneklipperen resten. Dertil er der i håndtaget indbygget en højdejustering funktion. Du kan altså ved trykket af en kamp hurtigt og nemt bestemme en klipningshøjden på mellem 28-75mm.

Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W har en klippebrede på 46cm, og benytter kvalitetsknivblade af metal. Derudover er denne benzin plæneklipper indbygget med bioklip funktion, som gør at den skyder det klippede græs tilbage på græsplænen. Det klippede græs fungerer derefter som gødning for din græsplænen, og giver dig en flottere græsplæne. Ønsker du ikke at benytte dig af bioklip, har du med denne benzin plæneklipper selfølgelig også mulighed for det. Denne benzin plæneklipper har en opsamler med plads til hele 65L.

Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W er placeret som nummer 1 over vores benzin plæneklippere, da den både er effektiv og nem at styre. Den har som sagt også alt, hvad man kunne have brug for i en moderne benzin plæneklipper og mere til. Prisen er efter vores menig rigtig god taget produktets kvalitet i betragtning, og vi anbefaler derfor varmt Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W til enhver, der vil have sig en benzin plæneklipper.

2. Stiga Combi 53 SEQ Benzindreven Plæneklipper

ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

4.395,00 Kr.

Stiga Combi 53 SEQ Benzindreven Plæneklipper er endnu et eksempel på en benzinplæneklipper i særklasse. Denne benzin plæneklipper er effektiv, nem at styre og kendt for sin robusthed. Stiga Combi 53 SEQ udmærker sig rent teknologisk på mange områder, og har hvad man søger i en benzin plæneklipper. Den er også udstyret med el start, hvilket indebærer, at motoren lot kan startes ved trykket af en knap. Man behøver altså ikke starte motoren manuelt, som er tilfældet ved tideligere modeller. Derudover er der også mulighed for at vælge bio-klip funktionen, hvis man ønsker sin græsplæne gødet. Denne bezin plæneklipper udemærket sig også ved at være selvkørende, dette vil sige at man bare behøver at styre plæneklipperen i den ønskede retning og så vil den selv sørge for at komme derhen. Det der er med til at gøre lige præcis Stiga Combi 53 SEQ speciel er dens 166 cm³ STIGA-motor, som ikke bare er effektiv, men også kendteget ved at være meget robust . I mange tilfælde mister benzin plæneklippere i denne prisklasse nemlig funktionalitet som tiden går. Dette er dog ikke tilfældet med Stiga Combi 53 SEQ.

Stiga Combi 53 SEQ har en klippe brede på 51 cm samt en justerbar klippehøjde på mellem 27-90mm. Denne bezin plæneklipper kan dække haver på helt optil 1800m2, og har en opsamler med plads til hele 60 liter.

Stiga Combi 53 SEQ er alt i alt en rigtig god og effektiv benzin plæneklipper. Vi mener også at den har en rigtig god pris taget produktets præstationsevne i betragtning. Derfor anbefaler vi Stiga Combi 53 SEQ til alle som ønsker en robust benzin plæneklipper, der er effektiv og kan holde i mange år.

3. Stiga Multiclip 47 S Benzindrevet og Selvkørende

ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

2.395,00 Kr.

Stiga Multiclip 47 S er som de andre benzin plæneklippere på listen også et rigtigt fint eksemplar. Denne benzin plæneklipper udemærker sig på flere områder, men er mest af alt kendetegnet ved at være lidt mindre end andre plæneklippere og derved nemmere at styre. Grunden til denne benzin plæneklippers lidt mindre størelse er, at den udelukkende kører med bio-klip. Bio-klip betyder at i stedet for at samle græsset op i en container, så kaster den det afklippede græs ud på plænen igen. Det afklippede græs fungerer derefter som gødning for din plæne, hvilket er med til at give dig en meget sund og pæn græsplæne. Stiga Multiclip 47 S er også udstyret med el-start, hvilket gør at man blot behøver trykke på en knap for at starte motoren. Denne benzin plæneklipper er også indbygget med en selvkørende funktion, der gør at man ikke behøver at skubbe den selv, men blot skal jeg styre den i den retning man ønsker.

Stiga Multiclip 47 S er perfekt til at slå græsplæner på omkring de 1500m2. Benzin plæneklipperen har en vægt på kun 25kg, en klippebrede 45cm og en klippelængde på mellem 31-80mm. Derudover er den udstyret med en sammenklapning funktion i styret, som gør at den fylder mindre når den ikke bruges.

Stiga Multiclip 47 S er altså en lille, kompakt og effektiv benzin plæneklipper til en relativ billig pris. Vi anbefaler denne benzin plæneklipper til dig med en stor have, som ønsker noget effektiv og let at styre, som ikke fylder for meget når den ikke er i brug.

4. Texas Plæneklipper Benzin Razor 3300Li (18V)

ForhandlerPrisKøb_her
TEXAS_logo

1.699,00 Kr.

Texas Plæneklipper Razor 3300Li er faktisk den eneste på denne liste, som ikke er en benzin plæneklipper, den kører nemlig på el. Vi har taget denne el-plæneklipper med i guiden, da den er ideel til dig, som har en lille have og gerne vil gøre det dejligt nemt for dig selv at klippe dens plæne. Texas Razor 3300Li adskiller sig isærgrad fra benzinplæneklipper ved, at den ikke behøver olieskift eller samme mængde af vedligholdelse. Denne el-plæneklipper kan pga. sin lille størelse ikke holde sig igang i særligt lang tid, og kan derfor kun klippe 250m2 på en fuld opladning. Opladningen at plæneklipperen sker meget simpelt igennem et strømstik. Skulle du dog have en lidt større have, kan man købe et tilhørende 18V batteri, som man kan sætte til når det første batteri er dødt. Dette ville give mulighed for at klippe plæner på optil 500m2. Endnu en ting, som gør Texas Razor 3300Li speciel, er at den ikke koster særligt meget, og det er derfor nok den mist priseffektive plæneklipper på denne liste.

Texas Plæneklipper Razor 3300Li er som sagt lille af størelse, og vejer kun 10,6kg. Derfor er den meget nem at håndtere. Den har en klippebredde på 33cm og en justerbar klippehøjde på mellem 30-70mm.

Texas Plæneklipper Razor 3300Li er opsummeret lille, el-dreven og effektiv på små plæner. Kontra en benzin plæneklipper kræver denne el-plæneklipper stort set intet tilsyn. Alt dette kombineret med dens billige pris gør, at vi anbefaler denne plæneklipper til alle, som blot har behov for at få klippet en lille plæne, og ikke ønsker at betale meget for det.

5. Stiga Twinclip 50SVH – Honda Benzin plæneklipper

ForhandlerPrisKøb_her
Homeshop_logo

7.999,00 Kr.

Stiga Twinclip 50SVH er nummer 5 på denne liste, men er dog med længder nummer 1 i alt, hvad der har med ydeevne og præstation at gøre. Denne plæneklipper er til dig som vil have den aller bedste kvalitet, og er klar til at betale hvad det koster. Denne benzin plæneklipper er nemlig klart den dyreste i vores top 5.

Stiga Twinclip 50SVH er som sagt en topmodel, og er udstyret med forskelige teknologiske styrker. Heriblandt benytter den sig af et ergonomisk One Motion-system, som giver dig Extra Collecting-systemet, hvilket leverer den ultimative komfort i din brugeroplevelse. Denne benzin plæneklipper er indbygget med en Mow&Stow motor, som er en af de bedste motorer på markedet. Kvaliteten af denne motor er i top, og er med til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med produktet. Denne benzin plæneklipper benytter nogle særligt dobbelt bladet knive, som sikre en helt og aldeles perfekt og lige klipning af din græsplæne. Derudover er denne benzinplæneklipper udstyret med en kæmpe 70L opsamler og en klippebrede på 48cm. Klippehøjden er imellem 25-77m og selve skelettet af maskinen er bygget af holdbart stål og aluminium. Dertil er denne benzin plæneklipper selfølgelige også selvkørende, så man ikke behøver at ligge kræfter i at skubbe den, når man kører.

Stiga Twinclip 50SVH er altså til dig, der ønsker den bedst mulige kvalitet og holdbarhed. Den har alt hvad man nogensinde kunne ønske sig i en benzin plæneklipper, og vi anbefaler den til dig der kompromisløst ønsker den bedste kvalitet.


Fordele og ulemper i en Benzin Plæneklipper

Når man skal købe en græsslåmaskine kan det altid ikke være så indlysende, med hvilken plæneklipper der passer bedst til en. Et ofte stillet spørgsmål er “Hvilken type plæneklipper er bedst?” Det korte svar er, at det afhænger af hvilken situation du befinder dig i. Indlysende er svaret heller ikke. Derfor kommer vi, i denne guide, med de fordele og ulemper, en benzin plæneklipper har, som forhåbentlig vil bringe dig lidt tættere på det rigtige valg. Når det kommer til komponenter og funktioner i en benzin plæneklipper, kan en batteridrevet type næsten det samme. I bund og grund, jo større din have er jo mere tid kræver det, at plæneklipperen skal klippe. Plæneklipper benzin er den store forskel på den elektriske modpart, og det viser sig klart, at en benzin plæneklipper, kan dække større plæner og ikke har de samme restriktioner med haveareal, som den batteridrevne plæneklipper. Når du har fyldt op på din plæneklipper benzin, kan en plæneklipperen klippe op til 2500m². Den benzindrevne græsslåmaskine er uden tvivl mere kraftfuld end de andre typer. Spørgsmålet er bare, hvor meget kraft er egentligt nødvendigt? Hvis du er typen, der ikke klipper græsset ofte og tit ender med at arbejde med græsslåmaskinen, når græsset har vokset sig alt for langhåret, er en benzin plæneklipper uden tvivl perfekt til dig. Der er også andre fordele ved at have, en plæneklipper med mere kraft. For eksempel virker bioklip metoden, som du måske kender, mere effektivt i en benzin plæneklipper. Mere kraft klipper græsset nemmere ned i små stykker, og gøder haven automatisk. Prisen på en benzin plæneklipper er generelt billigere, end batteridrevne græsslåmaskiner eller robotplæneklippere. På trods af den oprindelige pris for de benzindrevne modeller, er den batteridrevne plæneklipper i flere tilfælde billigere, når man tilgodeser omkostningerne til vedligeholdelse. Plæneklipper benzin er blandt andet en af omkostningerne, som man løbende skal håndtere ved en benzin plæneklipper. Desuden er en benzin plæneklipper mere støjende end de andre typer, og ligger i den tunge ende af plæneklippere. Blandt de forskellige produkter kan der være mange funktioner, som kan være unødvendige. Derfor kan det være en god ide, at udforske vores Plæneklipper Guide.

Sikkerhed i en Plæneklipper Benzin

Ligesom mange andre boligejere, har du sikkert en plæneklipper som du bruger til at pleje og vedligeholde din have. En plæneklipper er en brugbar maskine, men den kan også være meget farlig. Hvert år kommer tusinde af mennesker til skade med dybe sår, tab af tæer, fingre o.l. på grund af plæneklipper ulykker. Derfor er sikkerheden et essentielt krav for en Plæneklipper, men hvor sikre er de egentlig? De fleste plæneklipper skader kan forhindres ved sund fornuft og at følge de sikkerhedsråd du finder i en plæneklipper manual. Det er vigtigt at vedligeholde sin plæneklipper. På trods af at benzin plæneklippere oftest er den type af græsslåmaskiner, der kræver mest vedligeholdelse, oplever alle modeller græs og jord i indersiden af skærmen. Dette forværrer din ydeevne for din plæneklipper, og bremser hastigheden af klipningen i din plæne. Dette medfører en øget belastning for motoren, som gør at den kræver mere plæneklipper benzin. Under alle omstændigheder skal der derfor tages hånd om problemet. Det er en god ide at starte med rensningen af din plæneklipper ved sæsonstart og løbende gennem sommeren. Det er især vigtigt, når du skal rense din plæneklipper, at motoren er slukket og beholderen til dit plæneklipper benzin er lukket. En stor del af skaderne sker under rensning af knive og motoren, derfor er det vigtigt at bruge en pind eller et lignende objekt til at fjerne snavset under skjoldet. Det er vigtigt at tilføje plæneklipper benzin inden du tænder maskinen, og ikke mens den er tændt eller varm. En god huskeregel er, ikke at efterlade din benzin plæneklipper uden opsyn så længe den er tændt. Altid sluk den og sørg for motoren ikke kører. Beskyttelsesudstyr er altid på mode når du arbejder i haven, så sørg for at købe det rigtige udstyr for at forsikre dig mod skader. En Texas Plæneklipper er en stor anbefaling på det danske marked, da den grundigt bliver sikkerhedstestet i hver eneste model. Uanset hvordan du har tænkt dig at klippe din have, er det altid en god ide at læse manualen. Mange benzin plæneklippere har forskellige modeller, og skal derfor håndteres på forskellige metoder. 

Hvad for noget brændstof skal man bruge til en Benzindreven Plæneklipper?

Du står over for mange muligheder, når du skal vælge dit brændstof til din plæneklipper. Uanset hvad du vælger, er vores største anbefaling altid at bruge frisk og ren benzin. Din plæneklipper benzin kan begynde at blive forældet på så lidt som 30 dage. Dette fører til dårlig motor start og ydeevne. Yderligere anbefales din benzin et minimum på 87 oktantal, som indeholder op til 10% ethanol. Det plæneklipper benzin du har tænkt dig at købe er essentielt for motoren. Det er vigtigt at du holder et vågent øje, før du begynder at hælde benzin i græsslåmaskinen. Det er ikke anbefalet at bruge benzin, som indeholder mere end 10% ethanol, og man kan nemt finde benzin, der indeholder meget mere end dette på tankstationer. Disse E15 og E85, som står for 15% og 85% bioethanol, brændstoffer er ikke godkendt til brug i mindre motorer. Derudover at blande benzin med olie eller modificere din 4-takts benzin plæneklipper motor med alternative brændstoffer, vil højst sandsynligt beskadige dine komponenter til brændstofsystemet, og vil nok ikke dækkes af en forsikring. Man kan tjekke om man har en 4-takts benzin plæneklipper ved at læse på græsslåmaskinens informationer i manualen, eller ved at kontakte din distributør. Hvis du bruger din plæneklipper i koldere klimaer, skal du overveje at anvende gemt plæneklipper benzin inden for samme sæson, for at forsikre robust ydeevne for din motor. Hvis du ikke er glad for batteridrevne plæneklippere, men heller ikke ønsker at købe en benzindreven, kan du udforske vores robotplæneklipper guide. For at forhindre dit plæneklipper benzin i at udløbe, kan du tilkøbe flere forskellige produkter. Der findes mange beskyttelses behandlinger, der nemt kan tilkøbes, som du finder på din leverandørs hjemmesider, og kan forsikre dig den bedste vedligeholdelse af din plæneklipper benzin.